reklama
Ewushka niestety nie wiem jeszcze co bedzie dzidzia na ostatnim usg sie tak ułożyła że nie było widac:-( nastepne usg dopiero we wrzesniu wiec troszke poczekamy ale mój M ciagle powtarza ze bedzie chłopak :-)
Co do witaminek ja na poczatku brałam kwas foliowy i po pierwszych badaniach stwierdzili anemie wiec dostałam Sorbifer i biore do dzisiaj a z witaminek feminatal 400
Co do witaminek ja na poczatku brałam kwas foliowy i po pierwszych badaniach stwierdzili anemie wiec dostałam Sorbifer i biore do dzisiaj a z witaminek feminatal 400
agawar ja właśnie wróciłam od dermatologa bo miałam dokładnie to o czym mówisz...tylko że u mnie oprócz piersi to jeszcze na brzuchu i przedramionach....Dwa dni temu poszłam z tym do przychodni a lekarz mi powiedział że on nic nie widzi i mam se sudokremem smarować i dziś już nie wytrzymałam bo myślałam że zadrapie się na śmierć i poszłam prywatnie i dostałam maść na zamówienie(jutro odbieram) i Tanno Hermal(bez recepty) to jest taki puder w płynie jak na ospę ale trochę bardziej skuteczny i uśmierza świąd.....Właściwie nie wiadomo jaka jest przyczyna a najprawdopodobniej " ciążą"...:-) tzn ponoć w ciąży takie wysypki się poprostu zdarzają
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Ja również witam serdecznie nowe grudniowe cięzarówki:-)