reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jestesmy i my :)

Alex właśnie się kapie, zaraz wciągnie kolacyjkę, obejrzy dobranockę i poślę Go do wyrka :)
a ja się chyba odchamię i wskoczę do pełnej wanny wody, zrobię sobie maskę na ryjek i poleniu****ę troszkę :)
dzisiaj czuję się o niebo lepiej niż przez ostatnie dni...wczoraj myślałam,że wyląduję przy porcelanie...:zawstydzona/y:...
dwa tygodnie czekamy na decyzje kredytową w sprawie działki...to długo czy normalnie ? :baffled:
pyciolku my czekalismy 3 tygodnie po znajomosci

reklama
Kanusia ja w pierwszej ciąży czułam się świetnie...zero dolegliwości i powera miałam takiego,że mogłam góry przenosić...miałam tylko wyczulony węch, co było przydatne bo rano jak D robił śniadanie nie musiałam łazić do kuchni by mu mówić z czym chce i co jest w lodówce, wystrczyło,że ją otworzył :-D

Pyciolek to chyba od banku zależy. Ale moi znajomi czekali 4 tygodnie, a inni w 1,5 tyg mieli wszystko załatwione.

Ja się w tej ciąży dużo gorzej czuję :dry:

Ja się w tej ciąży dużo gorzej czuję :dry:

Współczuję bo wiem co to znaczy, sama bardzo ciężko przeszłam ciążę.
Pociesz się Kochana , że już nie długo.

A ja po wizycie tygodniowej gości sama się rozchorowałam.
Teraz jestem w pracy bo nie mogę iść na wolne ale powiem wam , że bardzo mi ciężko bo jestem taka osobą , która chorobę musi wyleżeć.:-(

Witajcie...u nas znowu sypie...więc niedługo to śniegu będziemy mieli po pas....i w święta na pewno trzeba szykować kozaczki bo jakoś niewierze że to wszystko zniknie...no chyba że kalosze jeszcze wchodzą w grę...

Ja od dzisiaj sama...odwiozłam Jula...Lenka niestety coś podłapała jakiś katar:sorry2: i charczy jej w nosku ale walczymy inhalacjami....

reklama
Do góry