reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U mnie podobnie:(
poważnie?? jak sobie poradziłaś? ja zmieniałam haslo do czasu aż na pocztę przyszła wiadomość z jakiego nru ip komputera zostalo zmienione hasło(tym razem z mojego,bo ja to zrobiłam) i czekałam aż on zmieni znowu hasło i będę widziała kto się tak bawi moim kosztem,ale już nie zmienił

Kankiya a może to wirus?
wirus nie odpowiadalby chyba na moje posty w taki sposób albo się nie znam:confused:

reklama
Witajcie u nas słonecznie dzisiaj ale śniegu po pachy....Jula jak staje to czasami zaspy ją zakrywają....jakaś masakra...kiedy on stopnieje:sorry2::sorry2:a jak stopnieje to będziemy pływać....

my dzisiaj zaliczyliśmy warsztaty chustowania...i miała być nas kilka par ale wszyscy odwołali z powodu zakopania się więc mieliśmy zajęcia indywidualne...
a oto rezultat, chyba małej spodobało się bo szybko zasnęła...

Zobacz załącznik 545614

co do ciuszków to Jula ma 26 buciki...a ubranka 110-116, ale chudzina z niej więc spodnie muszą mieć wewnętrzne gumki

Zapominajka biedny psiunia....

Kajka co u Was??????jak maluszki....

Pycioł a Ty jak się czujesz???i reszta ciężaróweczek....jak samopoczucie Wasze???

28-29
tydzien temu bylysmy na bilansie i jest bardzo wysoka jak na swoj wiek:szok:114cm, waga-21,no wiec ubrania 116-122, nie wiem skad 21, jak moje dziecko jest niejadkiem, normalnie francuski piesek;-)w jedzeniu, to nie i tamto nie i tak w kolko
madziu, pieknie zdjecie
pyciol, jak sie czujesz?
kaja, co u was?

dziewczynki, no u nas bz, dzieki Bogu..
szpital, dom i tak w kolko
ale zadnych nowosci w zadna manke i to jest gucio

co tu takie puchy:szok:?

wstawac spioszki:-D

Hey

Przez tydzień miałam w domu gości . Znajomych z 4 letnim synem. Przez całe 7 dni dzieci były chore więc wyobrażacie sobie jakie w domu było piekło? Znudzone dziecko to złe dziecko :wściekła/y: Powiem wam , że ledwie żyję i cieszę się , że dzisiaj jestem w pracy.
Co do rozmiarów ubrań to Oliwia nosi 110/116 a buty rozm. 28-29 , waży ok 21 kg i ma 105 cm wysokości.

Kaja dobrze , że nic złego się nie dzieje .

dzień dobry...

Alex nosi ciuchy na 110...ale ma i na 104 i 116. a jedna kurtke to i na 98 cm :-D a buty to 27. waży 18,5 mierzy 107 cm.

A ja się czuję w miarę...do ok 13 jest ok a potem mnie muli ....i często boli mnie głowa...:-( wizytę mam 4.04.
a Wy w którym tygodniu szłyście na badanie? ja będę w 8...

Witajcie, u nas kolejny dzień słoneczny, mroźny i ze śniegiem po kolana:wściekła/y:

Moja Julka to jakaś chudzina bo ona waży 17kg i mam 110cm...

Pyciolku ja w 7 bylam na pierwszej wizycie i po niej robiłam badania

Dzień dobry;
Marzycielko nie dziwię się, że jesteś zmęczona po tygodniu z chorymi dziećmi.
Madzienko u nas też śnieg, choć nie taki jak u ciebie.
Pyciol ja byłam w 8tc, nie chciałam za wcześne iść.

Ja na nic nie mam siły...

reklama
Pyciolku P jutro jedzie do rzeszowa...w czwartek wraca wiec przede mna proba ogarniecie dwojki...łącznie z odwożeniem do przedszkola, kapaniem, usypianiem...mam tylko nadzieję że snieg nie bedzie padał bo jak mi dojdzie jeszcze odśnieżanie samochodu:sorry2:

Zapominajka dasz rade już nie dużo zostało....

Jula w przedszkolu a Lenka drzemkuje...tylko coś nosek ma tak wysoko podepchany...kataru na razie nie widać...poinhalowałam już ją i zobaczymy jak będzie dalej...czy to katar czy suche powietrze...
blink1tu.gif

Do góry