reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie kochane.... nie mam nic nowego....ani proszku, ani plynu do kapieli nic a nic....
Jezeli chodzi o jedzenie to myslalam ,ze moze po krewetkach, ale ja juz jadalam wczesniej i nic nigdy nie mialam, a dodatkowo Mari ich nie jadla.... wiec odpada....zostaja jeszcze kielki fasli mung, ale to znowu jedlismy wszyscy i Asia i Kmail tez ,a oni nic nie maja....:/

Jutro chyba jedziemy do lekarza ,albo tego naszego naturopATY...

A co do ilosci, to jest ich troszke wiecej....pierwsze zauwazylam w czwartek rano u mnie na policzku i u Mariki na dekoldzie... no A TERAZ TO MAMY PRAKTYCZNIE wszedzie....

nO NIC....trzeba sie udac do specjalisty i juz....
Dziekuje za pomoc;*

Cześć cześć:) Powróciłam hahha a tutaj takie wieści
Madziu Julcia pewnie szczęśliwa że będzie miała siostrzyczkę:-p nie mogę uwierzyć że to już połowa ciąży...
Zapominajko cudownie że dzidzia rośnie i wszystko jest ok.
Kana współczuję może to jak zapominajkma mówi jakieś robaczki???

Kanus ja tez obstawiałabym jakieś pogryzienie i trzymam kciuki żeby Wam to szybko przeszło....

Tygrysku na razie jeszcze jej nie mówiliśmy że przewidują dziewczynkę...bo idziemy razem na usg do mojego pana doktora....to tak na wszelki wypadek gdyby się coś zmieniło ;-)

ja dzisiaj oczekuje panów z moją nową lodóweczką...więc dzisiaj będę miała co robić....ale mam nadzieje że niedługo przyjada:tak:
a później zmykam na aerobik....dla ciężaróweczek...

miłego dnia

Wiecie co dziewczyny.....robaczki wszelakie odpadaj....

Ale tych kropek mamy na caaaaaalym ciele coraz wiecej....aczkolwiek mysle,ze one byly juz wczesniej ,ale teraz dopiero robia sie bardziej widoczne.....nie mialam nigdy rozyczki, bylam na nia szczepiona,Mari zreszta tez, ale troszke tak wlasnie to wyglada....chociaz bez goraczki i swedzenia.... to sa male kropeczki na calym ciele....a mysle,ze powoli schodza, poniewaz te ,ktore byly wczoraj u Mari na brzuszku tak mocno widoczne, dzisiaj juz powoli znikaja....

Mimo wszystko mam nadzieje,ze to nie rozyczka....bynajmniej jezeli chodzi o mnie...:(

Zapominajko mam tego coraz więcej....Na brzuchu,nogach,piersiach,na szyi...Masakra....CZeka mnie chyba kolejny lekarz.I na pewno testy.Dzisiaj jedziemy do Austrii,może tam pomogą...

reklama
Do góry