reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuski
jakoś ciągle czasu brak:zawstydzona/y: i nie mam kiedy zajrzec, teraz chwilka wolnego w pracy to troszke nadrobiłam

Aniu, Kanuś współczuję ogromnie tych wysypek, oby szybko udało sie zdiagnozowac i wyleczyc.
Mnie ostatnio wysypało trochę na twarzy, ale sądzę że to od mireny, bo założyłam na początku września.
Aniu, a Wy teraz w Polsce? Widziałam zdjecia slubne, śliczne

Zanplo, fajnie ze mury pna sie do góry. Gdzie dziewczyny oglądają te zdjecia budowy?
Jak tam wekend w Zakopanym? zazdroszczę, też bym chciała do zakopanego, ale ta odległosc masakryczna:-(

Madzienko, gratuluję dziewczyneczki, szybko ta Twoja ciąża gna do przodu zanim sie obejrzysz, bedziesz z wózeczkiem paradowac.
Wasze przedszkole fajne i duzo róznych zajec, ale dla mnie mimo wszystko troche drogie, nasze wychodzi około 300 zł.

U nas powrót do przedszkola bardzo pogodny i Madzia nawet w wekendy chciałaby chodzic:-D.
Teraz troche wspomnien, bo nie pisałam na bieżąco:
Dzień spieczonego Bliźniaka w Czarnkowie uważam za bardzo udanym koncert Piaska rewelacyjny, ale oczywiscie żeby nie było tak super to pojechałam tam zaraz po jelitówce, cała noc z czwartku na piątek spędziłam na przemian raz na kibelku raz nad kibelkiem, potem cały piątek zdychałam z osłabienia, a w sobote rano wyjechalismy, w sobote było git, a w niedziele wybraliśmy sie do Poznania i tam znów zwiedziłam mnóstwo róznych kibelków.:-D U nas jak coś planujem, to zawsze jakieś przeboje.

Wyjazd do Hyde Parku też sie udał, chociaz na początku było nerwowo, bo jechaliśmy z biura podrózy ze Świnoujscia, godz. 3:20 jestesmy już na przeprawie promowej do świnoujscia dzwoni telefon, ze autokar im sie zespsuł, wyjzad miał byc o 4:00, wyjechalismy o 5:00 i tak dobrze ze udało im sie znaleźc inny autokar, niewygodny strasznie,a le cóż czasem trzeba się pomęczyc trochę. Na szczęście dojechaliśmy cało w obie strony, jakbyscie miały okazje tam jechac to naprawde polecam, byłam 2 razy, ale pewnie kiedys sie jeszcze wybiorę.

Doszedł nam nowy obowiazek bo zachciało sie piesia, tylko nikomu nie chce sie z nią wychodzic:no:, na dodatek nauczyła sie włazic na kanapę, a to mnie wkurza, spac najbardziej lubi u Madzi w łóżku w nogach, póki sie nie połozę to ją gonię, ale tylko pójdę do sypialni to ona i tak ląduje u Magdy.

reklama
Ania, Kanus mam nadzieje że ktoś wam w końcu szybko ulzy....

Blizniaczku super czas za Wami....

a ja byłam dzisiaj na warsztatach dla rodziców małych dzieci Dobry rodzic-Dobry start i jak na pierwsze zajęcia jestem z nich bardzo zadowolona...chyba dużo dowiem się nie tylko o Julci ale i o samej sobie...

Madzienko super, że dziewczynka, ubranka będziesz miała już gotowe :)
Dziewczyny leczcie te wysypki i oby szybko poznikały.
Bliźniaki super, że wyjazd udany. (Podawałam na zamkniętym linka do strony ze zdjęciami budowy)

Zakopane śliczne, tzn góry bo miastem to ja się nie zachwycam.Wyjechalismy z Majką kolejka na Kasprowy, była zachwycona, a na drugi dzień spływ Dunajcem- taki przyjemny relaks.
Wczoraj mielismy firmowego grilla, od dłuższego czasu tyle się nie śmiałam, musze przyznać, że ekipę z pracy mam super.

Dzień dobry :-)

Madzienko u was się strasznie dużo fajnych rzeczy dzieje! Aż jestem zazdrosna :-D

Zanplo super, że wypad udany! Tobie też zazdroszczę, bo w Zakopanem nie byłam wieki całe...

A u nas leje :-(
Zaraz chyba wrócę do łóżeczka, bo mnie sen woła...

Zapominajko u nas zimno i tak się zachmurzyła że lada chwila lunie deszcz.
Zanplo ja nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w Zakopanem, to straszne ale prawdziwe. A tobie troszkę zazdroszczę tego wyjazdu;-)
A Madzia jak zwykle w biegu i szereg atrakcji:)

Witajcie Dziewczynki!
U nas zmiana pogody w stosunku do wczorajszego dnia o 180st:-( Tak mi sie ciezko dzis z lozka wstawalo. Fifi zostal dzis w domu, bo cos brzydko kaszle. Zreszta po zeszlym tygodniu chodzenia do przedszkola z checia i usmiechem, w tym tygodniu znowu byly cyrki rano:sorry:

Madzienko gratuluje coruni:tak: Szczerze mowiac ja tez stawialam na dziewczynke. A Julcia woli siostrzyczke czy braciszka? Wam pewnie jest to obojetne, byleby cale i zdrowe.
Jesli chodzi o atrakcje w Waszym miescie to i ja zazdroszcze. U nas nic sie nie dzieje kompletnie, ani dla starszych ani dla mlodszych:no: Ale tak jest jak sie mieszka w malym miescie.

Kana i Ania
wspolczuje tych wysypek. Oby szybko znalezli przyczyne i to cholerstwo sobie poszlo.

Blizniaczku
fajnie, ze tyle sie u Was dzialo:tak: Ja w Hyde Parku bylam ze 20 lat temu i mimo, ze pamietam to troche przez mgle to wiem, ze jest to fantastyczne miejsce i dla dzieci i dla doroslych. Niestety ode mnie to bardzo daleko, ale moze kiedys przy okazji odwiedzin rodziny w Niemczech tam sie wybierzemy:tak:

Zanplo
nie ma to jak fajna ekipa w pracy:tak: A w Zakopanem to ja bylam az raz w zyciu. Chyba jednak wole morze niz gory:tak: Zaraz sobie zajrze do Twojego dziennika, bo ogladalam go ostatnio na samiusienkim poczatku Waszej przygody z budowa.

Witajcie....z ta dziewuchą to ja jakoś do końca nie jestem przekonana...może dlatego że od początku wszyscy wmawiali mi że będzie chłopak:-D:-Da ja nie miałam żadnych przeczuć....

u nas dzisiaj gorąco i słonecznie...ale to już chyba ostatnie chwile bo podobno jutro ma być 11 stopni brrrrrrr...więc wysyłam i do Was trochę słoneczka, bo waszego deszczu nie chcę....:-)

Jula dzisiaj pojechała do teatru...ciekawe czy jej się spodoba spektakl...bo jazda autobusem na pewno...:-D

co do atrakcji to trochę dzieje się ale wszystko trzeba sobie samemu szukać, bo z marketingiem takich imprez jest ciężko...z reguły po fakcie wszyscy o tym piszą
a ze ja nie lubię siedzieć w miejscu więc szukam...

Zapominajka przeprowadzasz się na wschód.....??jak twoje mdłości???

Hej

Hania w przedszkolu, a Zuzia juz spi ponad 3 godz:szok:....zaraz umre z nudów:-p:-D.

Zapominajko daje im ribomunyl mam nadzieje ze na nie podziala:tak:.

Blizniaki zazdroszcze wycieczki. Byłam w Hyde Parku jakies 10 lat temu i chcialabym zabrac w takie miejsce męza i dzieci:tak:.

asiulkaa u nas choc nie pada to zimnoooo, chce wrocic do wczorajszego dnia:-D

i pochwaliłam się słoneczkiem...
u nas w ciągu pól godziny zaczęło tak wiać i temperatura spadła 10 stopni:confused2:
jedyna zaleta wichury była spadające kasztany, których Jula nazbierała całe wiadro...

reklama
Kasztany... właśnie mi przypomniałaś, że mam ich całą torebkę:-D

N:-Da wschód chciałabym. Choć aktualnie marzy mi się noc polarna. Mogłabym tylko spać :tak:, a mdłości jak kiedy. Trochę mi zelżały, ale jeszcze się ich nie pozbyłam.

Do góry