Wy macie jeszcze czas na drugie, ja w tym roku już 33lata kończę:-);-):-)Kigna gratuluję i podobnie jak Kana mam nadzieję że mnie się to jeszcze nie przydarzy![]()
reklama
Znajoma której dziecko też spało z nimi, powiedziała że jej bez problemu udało się oduczyć spania z rodzicami jak jej córka miała 2 lata. Po prostu kupili jej nowe łóżeczko, nową pościel, pokazali że teraz Izunia śpi w nowym łóżeczku, pokazali gdzie śpią rodzice i poszło bezproblemowo.
Jak narazie mi też nie przeszkadza śpiący z nami Bartek, no chyba że ma "wiercącą noc"
Jak narazie mi też nie przeszkadza śpiący z nami Bartek, no chyba że ma "wiercącą noc"

Witajcie, ale u nas pogoda śniezyca i na dodatek śnieg taki ostry pada że aż boli jak w buzie sypie, my zrobilsmy juz zakupy...trwaly troszeczke dluzej bo musielismy podporzadkowac sie

Juli spacerkom po galerii, za żadne skarby nie chciala iśc w ta stronę co my....
Kaneczko zaglądaj bo tęsknimy...i trzymam kciuki żeby z K wszystko poukladalo sie
A ciekawe jak nasz Kajaczek???u teściów sprawuje się....napisze jej smska
Super ten zegar

Agacia Ty to dobra jestes dla mężowego...
Ja już psychicznie nastawiam sie na samotny tydzień, moj P idzie do szpitala na operacje kolana

ale dopiero za tydzien

Kaneczko zaglądaj bo tęsknimy...i trzymam kciuki żeby z K wszystko poukladalo sie
A ciekawe jak nasz Kajaczek???u teściów sprawuje się....napisze jej smska
No niestety:-(I doszliśmy do wniosku że trochę za drogo by to nas wyniosło bo trzeba kupic dwa. I ostatecznie zdecydowaliśmy się na coś takiego
!! Zegar ze zdjęciem dziecka !! Najtaniej !! (870009466) - Aukcje internetowe Allegro
Super ten zegar

Agacia Ty to dobra jestes dla mężowego...
Ja już psychicznie nastawiam sie na samotny tydzień, moj P idzie do szpitala na operacje kolana

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiatm i ja;
próbuję coś napisać od dłuższego czasu, ale bez przerwy coś mnie od komputera odrywa.
My już po obiadku, serduszka mamy i teraz wygrzewamy się w domu
.
próbuję coś napisać od dłuższego czasu, ale bez przerwy coś mnie od komputera odrywa.
My już po obiadku, serduszka mamy i teraz wygrzewamy się w domu

Agacia82
Mami :)
Współczuje nocki.Dzień dobry
Dziewczyny, nawet nie wiecie, jak mi się lżej na serduszku zrobiło że nie tylko ja jestem taka miękka mamcia która pozwala dziecku spać z rodzicami
A propo spania to minioną noc spokojnie mogę uznać za jakiś koszmarpobudka co 15-20 min
i tak od północy do rana
około 3 już się popłakałam, tak byłam wykończona :-
-
-
-( nie wiem o co mogło chodzić, przypuszczam że idą mu któreś ząbki, ale jak narazie nic nowego w buzi wypatrzeć nie mogę.
Agacia, dobrze ma Twój K z Tobą, może mi oddasz też jedną niedzielę? ;-) Jaką macie biedronkę na kiju??
No taka biedronka - cos podobnego co Tygrys kupił chyba kaczuszka

Madzienko zakupy sie udały?
Madzienko zakupy sie udały?
Agacia udane...jak zwykle Jula obkupiona, męzowy też ja cos tam kupilam, ale spodobaly mi sie buty w reserved

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Jakie?Agacia udane...jak zwykle Jula obkupiona, męzowy też ja cos tam kupilam, ale spodobaly mi sie buty w reservedi caly czas mysle o ich zakupie
Jakie?Bo mi tez się jedne podobają i się waham
![]()
Agatko takie jakby na szpilce, z dziurką z przodu, bardzo wysokie i kolorowe...mi podobaja sie fioletowe i granatowe

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Aaaa wiem
To mi takie czarne kozaczki ala kowbojki
reklama
pytia
Fanka BB :)
Witam niedzielnie.
My prawie na amen zasypani
W dodatku pada taki mokry śnieg z deszczem, więc ciężko to nawet odśnieżać, mężowy się dzisiaj uharował przy tym. Hania od trzech dni zmierzła, jedna dwójka się już przebiła, z drugą ciągle walczy. No, ale jakoś przeżyliśmy niedzielę
Co do spania dziecia w łóżku, to jest to jedyna rzecz, w której jestem bezwzględnie nieprzejednana, zarówno wobec Jasia, jak był mały, jak i wobec Hanki. Moje łóżko to mój bastion prywatności, ostatni zresztą, haha;-)
i od początku mocno pilnowałam, żeby się żadne nie przyzywczaiło do spania z nami. Efekt jest taki, że oboje bez problemu śpią w swoich pokojach i swoich łóżeczkach, a ja mam w nocy mężula tylko dla siebie 
My prawie na amen zasypani

Co do spania dziecia w łóżku, to jest to jedyna rzecz, w której jestem bezwzględnie nieprzejednana, zarówno wobec Jasia, jak był mały, jak i wobec Hanki. Moje łóżko to mój bastion prywatności, ostatni zresztą, haha;-)