reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A co to ja tu sama jestem??
No to zadam pytanie....jakies opinie o firmie solar...?`Chodzi mi o sklepy ze szmatkami...:blink:
I Madzienko,cudny ten kalendarz,po prostu wziasc i zjesc..:tak:

Witaj Kochana...pisalam smska wczoraj do ciebie ale nie wiem czy dostalas...bo cos mi raporty zfiksowaly z tego zimna:-D:-D:-D:-D:-D

Firma Solar...ciuszki super, troche drogie, ale czasami uda sie cos fajnego i taniego upolowac....

A za opinie o kalendarzu dziekuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A my pospalismy do 10.10:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:byly nocne pobudki ale od 4.00 dzien spal zemna...i tak nam zlecialo do tej godzinki.Gdzie takie rzeczy mozna zapisac?????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brawo zięciunio!!!!!!!

Witajcie u nas zimy ciąg dalszy wiec dalej siedzimy w domu:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
Witam poniedziałkowo.
U nas, podobnie jak w całej Polsce, atak zimy, sypie wieje i wogóle tragedia:szok:.
Dziewczyny, poleccie jakieś fajne miejsca, żeby pojechac na narty, dziadkowie zabieraja chłopaków, ale musze cos poszukac

Kaja, fajnie ze wróciłaś.

Pyciołku, zaznacz tą datę w kalendarzu na czerwono:-D

Ja sie poddałam z tym spaniem Majki z nami i zostawiam sprawę tak jak jest. Szczególnie, że teraz przez te zęby ciągle się budzi i płacze, a jak jest z nami to przynajmniej szybko ją pogłaszcze i zasypia. Dzisiaj w nocy tak się rozpłakala, że już sama nie wiedzialam co mam robić bo nic jej nie pasowało :-(.
Kaja milo Cie znów widzieć.

Witaj Kochana...pisalam smska wczoraj do ciebie ale nie wiem czy dostalas...bo cos mi raporty zfiksowaly z tego zimna:-D:-D:-D:-D:-D

Firma Solar...ciuszki super, troche drogie, ale czasami uda sie cos fajnego i taniego upolowac....

A za opinie o kalendarzu dziekuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Brawo zięciunio!!!!!!!

Witajcie u nas zimy ciąg dalszy wiec dalej siedzimy w domu:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Kochana,ja juz zmienilam karte w sobote,takze jesli pisalas na polska to juz czeka w portfelu do wakacji w Pl:-D

A co to ja tu sama jestem??
No to zadam pytanie....jakies opinie o firmie solar...?`Chodzi mi o sklepy ze szmatkami...:blink:
I Madzienko,cudny ten kalendarz,po prostu wziasc i zjesc..:tak:
KAJACZKU JA MIAŁAM SUKIENKĘ DO ŚLUBU naszego z solara......i mi sie bardzooo podobała....w ogole ciuszki mają tam śliczne,ale dogie jak już pisały dziewczyny.....ja trafiłam na promocjon :tak::tak::tak::tak:
Poza tym super Cię widzieć z powrotem:-)
jak kcesz wrzóce foto tylko daj cynka:)

Nio własnie Madziu kalendarz super mega wystrzałowy......my chyba wtym roku zabawimy sie w kubeczki:)

Witam mamuski;*

Słuchajcie laski moje dziecie spało wczoraj w ciagu dnia 3 godzinki ponad,i w nocy ani razu sie nie obudziła.....no rewelacja...zauwazylam,ze zawze jak długo spi w ciągu dnia to potem rewelacyjnie w nocy.....:baffled::sorry2: cud miód:p hahhaha

Teraz też padała,a ja zabieram się w biegu za porzadki i muszę zapłacic rachuneczki.....więc necie do dzieła......będę na bierząco i obiecuje nadrobić co trzeba:*

A jeszcze co do pogody ...u nas sypie i sypie i sypie i jest mega dużo białego puchu,,,,,uwielbiam dla mnie może tak byc cały czas:) tylko jeszcze troszku słoneczka i mniej wiaterku:)

Ostatnia edycja:
KAJACZKU JA MIAŁAM SUKIENKĘ DO ŚLUBU naszego z solara......i mi sie bardzooo podobała....w ogole ciuszki mają tam śliczne,ale dogie jak już pisały dziewczyny.....ja trafiłam na promocjon :tak::tak::tak::tak:
Poza tym super Cię widzieć z powrotem:-)
jak kcesz wrzóce foto tylko daj cynka:)

Nio własnie Madziu kalendarz super mega wystrzałowy......my chyba wtym roku zabawimy sie w kubeczki:)

Witam laski nasze;*

Słuchajcie laski moje dziecie spało wczoraj w ciagu dnia 3 godzinki ponad,i w nocy ani razu sie nie obudziła.....no rewelacja...zauwazylam,ze zawze jak długo spi w ciągu dnia to potem rewelacyjnie w nocy.....:baffled::sorry2: cud miód:p hahhaha

Teraz też padała,a ja zabieram się w biegu za porzadki i muszę zapłacic rachuneczki.....więc necie do dzieła......będę na bierząco i obiecuje nadrobić co trzeba:*

A jeszcze co do pogody ...u nas sypie i sypie i sypie i jest mega dużo białego puchu,,,,,uwielbiam dla mnie może tak byc cały czas:) tylko jeszcze troszku słoneczka i mniej wiaterku:)

oooo moja kochana Lalinka:-):-)wrzucaj:blink::blink::blink:

oooo moja kochana Lalinka:-):-)wrzucaj:blink::blink::blink:
Oh mój kochany Kajaczku proszę:) kurcze mam tylko takie zdjątak,bo resztę już usunęłam z kompa na pen-drive, który zniknął...więc przepraszam,ale tylko takie posiadam....:zawstydzona/y:

Załączniki

• marika 001.jpg
    marika 001.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 33
  • marika 005.jpg
    marika 005.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 052.jpg
    Obraz 052.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 115.jpg
    Obraz 115.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Oh mój kochany Kajaczku proszę:) kurcze mam tylko takie zdjątak,bo resztę już usunęłam z kompa na pen-drive, który zniknął...więc przepraszam,ale tylko takie posiadam....:zawstydzona/y:

Cudenko,wlasnie pamietalam,ze cudenko,ale nie moglam tak zobrazowac dokladnie we lebie..:-D:-D...
Ja sobie kurtalke kupilam...Na promo oczywiscie:-D:-D...
A w :ninja2:,c...brzuszki i n buzki jeszcze cieply fryz...:-D:-D...
Ach jak ja kocham ta nasza Polske;-):-D:-D!!

Załączniki

• 5479ed74002bf0434ac51b54.jpg
    5479ed74002bf0434ac51b54.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 31
Do góry