reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-)Helo mamuśki

W Trzech Króli zrobiłam test i nie wiem jakim cudem:szok::szok: wreszcie jestem w ciąży:-):-):-). Normalnie siok:szok:. Tak się cieszę ,że skaczę do góry:-):-) . Jeszcze nie wiem który to tydzień bo karmię Tomcia i do tej pory od porodu miałam tylko dwie @ , ale się udało:-).

Pozdrawiam
Kigna GRATULUJE z calego serca

Wy macie jeszcze czas na drugie, ja w tym roku już 33lata kończę:-);-):-)
ja tez koncze w tym roku 33 lata, ale jeszcze nie moge sie starac o drugiego bobaska, moze w przyszlym roku:-(

reklama
Tak gdzieś mnie od rana wzięło na stare hicior:-pto były czasy;-)
[video=youtube;2kJJHEvZ-jY]http://www.youtube.com/watch?v=2kJJHEvZ-jY&feature=related[/video]
[video=youtube;MvYkVPUE3fY]http://www.youtube.com/watch?v=MvYkVPUE3fY&feature=related[/video]

a teraz się przywitam;-) u nas zimy ciąg dalszy, z domu dziś nie wychodzę!!!!!!!!!! życie mi miłe:-D

Wstawać śpiochy!!!!! zapraszma na kawkę i ciasto drożdżowe produkcji TYGRYCH;-);-)

Witamy poniedziałkowo:tak:
Ale u nas nasypało:szok:Normalnie świata nie widac. Ja nie wiem jak się mężowemu udąło wyjechac z podwórka a najgorsze jest to że ciągle pada. Oj starczy już tej zimy. Ja lubię śnieg ale nie fanatycznie.

Wrocilismy z naszej wyprawy:-):-)...Witajcie Mamusie i Dzieciaczki tez oczywiscie!!Ale sie za Wami stesknilismy;-)..I teraz Was zastrzele,na biegunie o wiele cieplej niz w Polen:-D:-D

A co to ja tu sama jestem??
No to zadam pytanie....jakies opinie o firmie solar...?`Chodzi mi o sklepy ze szmatkami...:blink:
I Madzienko,cudny ten kalendarz,po prostu wziasc i zjesc..:tak:

Witajcie;
mój mężowy dziś 40 min. odśnieżał auto:-D.
Takiej zimy dawno nie widziałam.

Kaja miło cię widzieć!
Ja w solarze nie kupuję, więc nie mam opinii;-).

Co tu tak pusto?

A co to ja tu sama jestem??
No to zadam pytanie....jakies opinie o firmie solar...?`Chodzi mi o sklepy ze szmatkami...:blink:
I Madzienko,cudny ten kalendarz,po prostu wziasc i zjesc..:tak:
Moim zdaniem ciuszki sliczne, troche drogie :tak:
No i wreszcie wróciłaś :tak:

Witajcie
Mój syn dzisiaj chodzi za mną i ryczy :zawstydzona/y: , ręce i ręce :zawstydzona/y:

reklama
A my pospalismy do 10.10:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:byly nocne pobudki ale od 4.00 dzien spal zemna...i tak nam zlecialo do tej godzinki.Gdzie takie rzeczy mozna zapisac?????????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry