blizniaki2000
Fanka BB :)
Ja w końcu też wziłąm i dobrze, bo w nocy @ sie rozkreciła, więc wczoraj był początek. Mam nadzieję że bedą mi slużyły te pigułyteż tak miałam i wzięłam w ten dzień
Gratulacjeprzed chwila dostalam wkoncu decyzje o zasilek rodzinny no i przyznali nam na rok takze mam dzis super ekstra dobry dzien
Dzięki kochana, nie wiedziałam. Myślałam ze trezeba koniecznie w pierwszy dzionek @ wziąc, a na ochronie od pierwszego dnia to tak bardzo mi nie zależy, bo przecież jak mam @ to i tak nic z tegoAguś, jeśli nie masz pewności czy dobry dzień to bierz kiedy uważasz, tylko pierwsze 7dni nie ma ochrony, a potem jest juz ok, mnie tak pani dr powiedziała, że można wziąć w każdym dniu cyklu i wtedy 7dni trzeba uważać, a jak bierzesz w dniu @ to ochrona jest od razu
Kurcze takie miałam przeczucie:-(.napisalam smsa do zapominajki i sa z Igorkem znowu w szpitalu:-(
Zapominajko, życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Igiego, biedny maluszek, tyle się nacierpi:-(
O kurcze a ja naiwna myślałam, ze Kana jest zawsze w super humorzeKana nie wyspana = Kana zła.....i tak sie zaczła dzien milutko.....w ogole mała broi za 4.....nie ogarniam juz jej.....
A to brojniśhehe
no ja się tak doczekac nie mogłam, kiedy mój zacznie raczkować, a teraz go szukam po całym mieszkaniu dziś mi zamknął drzwi do sypialni przede mna i sobie tam po cihutku broił, i w efekcie lampke mi popsuł
ja ryż i pulpeciki ugotowalam na jutro, tylko surówki żadnej do tego nie mamja tez uwilbiam colleslaw, a ja dzis zrobilam na obiadek ryz z klopsikami i salatke z marchewki,. czosnku, orzeczkow i majonezu, moj M uwielbia ja
Trzymam kciuki, zeby była diagnoza, bo moze wtedy Młody będzie spał spokojniej i nie będzie sie męczył a Wy razem z nimbylismy z Alexem w poniedziałek u alergologa bo zas jakies paskudztwo ma na skorce...testy wyszly ujemne wiec niby uczulen nie ma...jak na oko pani alergolog to to zadna alergia tylko np,grzybicatylko skat i jak to ja nie wiem:--(jutro rano zanosimy mocz do badania i zdamy krewke rowniez.a na 14.00 do dermatologa..ponoc bardzo dobra...zobaczymy...tak sie boje:--(juz mam dosc tych jego problemow skornych i przez ten swiad malutki ma problemy w nocy i w ogole taki rozdrazniony:--(ok spipczam bo nie chce wam zamulac....
A u nas sypie śnieg z deszczem.
Wkurzyłam sie bo jakiś gówniarz w szkole uderzył mojego Krzyśka w twarz, tak sobie za nic. dzowniłam do naszej wychowawczyni i zawiadomiła już wychowawczynię tamtego chłopaka i wezwali matkę. Mam tylko nadzieję ze nie odbije sie to znów na moim.