reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wybaczcie ze dzis tylko o sobie...
Nie dosc ze jestem niewyspana, poszlam spac po 4, jeszcze mialam w nocy wielka klotnie z moim Gamoniem:crazy: i obudzilam sie przed 9 czyli cos kolo 4 godzin snu to jeszcze dostalam popoludniu mega kataru i czuje sie podle. Zaraz ide spac. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

ahhh Nikado kochana sto lat!!

reklama
Nikado sto lat a nawet więcej!!!!!!!!!!

U mnie pogoda do bani, od rana pada, wieje okrutnie i strasznie zimno.Jesień idzie czy co????Zamiast spacerku do parku zrobilismy sobie turne po sklepach, zaczęły się pierwsze wyprzedaże, tatuś się obłowił w Diversie, ja kupiłam sobie żółte buty i teraz torebki nie mogę znaleźć pod kolor.Stwierdzam, że moje maleństwo nie lubi sklepów, jest przestraszona tłumem ludzi i ta głośna muza w marketach....

Opole?????????nawet nie wiedziałam, że juz jest.Tak mało odlądam TV.

landryneczko-ja tak trochę żartowałam z tym przyjazdem, bo narazie z małym dzieckiem nigdzie się nie ruszymy. Chociaż mój G bardzo chciałby do Włoch polecieć, bo jeszcze nie był. Więc może w przyszłości...

Cyprysiowa-zdrówka :tak: Mnie już katar przeszedł i na szczęście tym razem skończyło się tylko katarkiem.

A ja juz wzialam goraca kapiel , pomalowalam paznokcie u stóp i dłoni i cholercia spac mi sie nie chce:eek: moze jutro jak bedzie pogoda znnow sie wybierzemy do zoo :-p:-p:-pMadziu zazdroszcze ci tego jeziora i tej dzialeczki tam echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:sorry::sorry:

Cyprysiowa zdrowka zycze

ja jestem:-D:-D,

Nikado jeszcze zdążyłam - STO LAT KOCHANA!!!!!!!
Cyprysiowa zdrówka życzę;-)

My dalej mamy gorączke:-(, nocka była fatalna - zobaczymy jak będzie dzisiaj:-(

reklama
Do góry