reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ojej, kana aż strach pytać, co Ci się śniło....:szok::eek:
Partysia nic specjalnego same głupoty,ale sam fakt takiej drzemki powoduje u mnie uśmiech :-);-)

heheh dobre dobre:-D:-D:-D:-D

kurcze skojarzylo mi sie z takimi obrozami dla pieskow na pchly:eek::eek::eek::eek:
Oj tygrysku wariatko ty nasza kochana....:p

witam was kochane:-D
my jeszcze u rodzicow, ale juz jutro wyjezdzamy:-(a ja nie chce:no:
mala jest noszona non stop, rozpieszczana non stop
Karolinka dostala od pradziadkow spacerowke,
wczoraj byla mega impreza, byli chrzestni Karolinki, wiec sobie zaszalelismy:-D:-D:-D

Nikado, 100 latek kochana:tak::tak::tak:

Postaram sie was nadrobic, ale nie wiem czy dam rade:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Milego dzionka kochaniutke

Aj Mmauśka to rewelacyjnie,ze wypad udany :-) oby wiecej takich prezentów:))) buziaczki:0 zadlądaj i nadrabiaj :tak::-)

No a my czekamy na obiadezek...zrobiłam zupkę misz masz...marcheweczka, kalafiorek, ziemiaczki.....mniami:))))

uff, troche was nadrobilam, ale strasznie wolno mi idzie, bo u rodzicow mam mega wolny net, wiec wybaczcie jesli nie odpisuje na wasze posty

looooooo OPASKA ODSTRASZAJĄCA KOMARY, MESZKI, KLESZCZE (650562998) - Aukcje internetowe Allegro
to jest superrrrrrrr Używana jest również przez Armię Izraelską, co potwierdza jej skuteczność wreszcie cos przy sobie bede nosic co by mnie nie gryzly i na dworze to sobie kupie :-D:-D ciekawe czy dzis znajde tego wloski odpowiednik

Ja się zastanawiałam nad kupieniem takich moim dziewczynom ale mój mąż miał podobne skojarzenia co Tygrysek

Witam Lasencje!!!!!!!!!

NIKADO - STOOOOOOO LAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!

My dziś jedziemy do mojej mamci. Miał być grill.
To się nagrilujemyyyyyyyyy uuuuuu szał będzie. :rofl2:

Ja od rana kicham jak najęta a mój syn prawie sika ze śmiechu :-D

Dobra idę się szykowac bo to cała wyprawa przecież jest :-D

BUZIIII

A z Opola to najlepszy był Zakościelny - myślałam że padnę ze śmiechu.

A reszta do bani.O!

Myszqo udanej imprezy mimo wszystko. Mi akurat w występie Zakościelnego podobało się tylko jak grał na skrzypcach

Witajcie

Nikado sto lat !!!!!!

A ja nie oglądałam Opola :-(. zapomniałam :-(.

Hihi ale za to nockę miała fajną. Lżej małego ubrałam na noc i obudził się na jedzonko pierwsze o 4:30 ( a zawsze o 1-2 w nocy) i potem spał do 7:30 i baz zadnych wybudzen się dodatkowych normalnie szok.\
No i potem jeszcze pospaąłm do 10 bo mój luby wziął małego i poszli sobie do salonu :-D.
Teraz dokończyłam placuszek z truskaweczkami. Zaraz muszę posprzatac bo dzin minie a ja znowu nic nie zrobie.
Poszłam jeszcze wywołać zdjęcia takie super małego z ramkami z Postaciami z bajek i na dzien taty .

Agaciu te rameczki są śliczne

witam was kochane:-D
my jeszcze u rodzicow, ale juz jutro wyjezdzamy:-(a ja nie chce:no:
mala jest noszona non stop, rozpieszczana non stop
Karolinka dostala od pradziadkow spacerowke,
wczoraj byla mega impreza, byli chrzestni Karolinki, wiec sobie zaszalelismy:-D:-D:-D

Nikado, 100 latek kochana:tak::tak::tak:

Postaram sie was nadrobic, ale nie wiem czy dam rade:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Milego dzionka kochaniutke
Mamuśka wracaj juz do nas bo smutno bez Ciebie. A Karolinka z tej bryki zadowolona czy tak jak z ostatniej?

Ja juz posprzątalam,
Ja się musze dopiero zabrac za porządki ale strasznie mi się nie chce:zawstydzona/y:

No a my czekamy na obiadezek...zrobiłam zupkę misz masz...marcheweczka, kalafiorek, ziemiaczki.....mniami:))))
Kanusia smacznego. Ja czekam aż mi się Groszek obudzi i będziemy debiutowac z rybką

uff, troche was nadrobilam, ale strasznie wolno mi idzie, bo u rodzicow mam mega wolny net, wiec wybaczcie jesli nie odpisuje na wasze posty
Mamusiu kochana ja Ci napewno wybaczam bo znam ten ból jak jedna strona otwiera się całą wiecznośc;-)

A ja czekam z utęsknieniem na mężyka bo ma dla mnie wiadro ogórków małosolnych:-p

Witam nadrobie was wieczorem.
A teraz tylko melduje ze spadam w koncu do kuchni bo maz mnie zamorduje, bo obiadu jeszcze nie ma a ja jeszcze na tego 3bita sie uparlam:-p

Witam
Nikado STO LAT;-)
mamusia super że Karolinka dostała spacerówkę pradziadkowie spisali się na 5+, a juz teraz będziesz ja w niej woziła nie za wcześnie?
Agacia a gdzie takie ramki można znaleźć? Ale Ci super niespodziankę Mateuszek zrobił oby tak mu zostało.
Ja wstałam rano wstawiłam pranie dzieciom śniadanko dałam i sama zjadłam umyłam okno w kuchni a teraz szykujemy sie na basen z maluchami, a później czeka mnie stos prasowania:(
miłego dnia Wam życze

Żania my w spacerówce jeździmy od poczatku kwietnia:tak::tak::tak:

Zania ja zamówiełam na allegro. Oni robią takie projekty i potem można wywałojac zdjęcie.

Agacia juz wiem, nie odpisuj mi:-D:-D:-D

reklama
Do góry