reklama
Agacia82
Mami :)
Noooo pupencje to ma seksiwiesz Agaciu ostatnio moje gusta muzyczne ulegly zmianie i obecnie jestem na etapie misia z sexi pupką jak to ktoraś go nazwała
tygrysek82
Fanka BB :)
heheh Kubuś wie co dobreTygrysku, Kubulowi się podobało. Aż usiadł z wrażenia i zamilkł, co rzadko mu się zdarza
kana161
Mama "terrorystek" :P
Partysia nic specjalnego same głupoty,ale sam fakt takiej drzemki powoduje u mnie uśmiech :-);-)Ojej, kana aż strach pytać, co Ci się śniło....
Oj tygrysku wariatko ty nasza kochana....heheh dobre dobre
kurcze skojarzylo mi sie z takimi obrozami dla pieskow na pchly
witam was kochane
my jeszcze u rodzicow, ale juz jutro wyjezdzamy:-(a ja nie chce
mala jest noszona non stop, rozpieszczana non stop
Karolinka dostala od pradziadkow spacerowke,
wczoraj byla mega impreza, byli chrzestni Karolinki, wiec sobie zaszalelismy
Nikado, 100 latek kochana
Postaram sie was nadrobic, ale nie wiem czy dam rade
Milego dzionka kochaniutke
Aj Mmauśka to rewelacyjnie,ze wypad udany :-) oby wiecej takich prezentów)) buziaczki:0 zadlądaj i nadrabiaj :-)
No a my czekamy na obiadezek...zrobiłam zupkę misz masz...marcheweczka, kalafiorek, ziemiaczki.....mniami)))
mamusia2008
mamusia Karolinki
uff, troche was nadrobilam, ale strasznie wolno mi idzie, bo u rodzicow mam mega wolny net, wiec wybaczcie jesli nie odpisuje na wasze posty
kana161
Mama "terrorystek" :P
Wybaczamy hahah:*uff, troche was nadrobilam, ale strasznie wolno mi idzie, bo u rodzicow mam mega wolny net, wiec wybaczcie jesli nie odpisuje na wasze posty
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
looooooo OPASKA ODSTRASZAJĄCA KOMARY, MESZKI, KLESZCZE (650562998) - Aukcje internetowe Allegro
to jest superrrrrrrr Używana jest również przez Armię Izraelską, co potwierdza jej skuteczność wreszcie cos przy sobie bede nosic co by mnie nie gryzly i na dworze to sobie kupie ciekawe czy dzis znajde tego wloski odpowiednik
Ja się zastanawiałam nad kupieniem takich moim dziewczynom ale mój mąż miał podobne skojarzenia co Tygrysek
Witam Lasencje!!!!!!!!!
NIKADO - STOOOOOOO LAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!
My dziś jedziemy do mojej mamci. Miał być grill.
To się nagrilujemyyyyyyyyy uuuuuu szał będzie.
Ja od rana kicham jak najęta a mój syn prawie sika ze śmiechu
Dobra idę się szykowac bo to cała wyprawa przecież jest
BUZIIII
A z Opola to najlepszy był Zakościelny - myślałam że padnę ze śmiechu.
A reszta do bani.O!
Myszqo udanej imprezy mimo wszystko. Mi akurat w występie Zakościelnego podobało się tylko jak grał na skrzypcach
Witajcie
Nikado sto lat !!!!!!
A ja nie oglądałam Opola :-(. zapomniałam :-(.
Hihi ale za to nockę miała fajną. Lżej małego ubrałam na noc i obudził się na jedzonko pierwsze o 4:30 ( a zawsze o 1-2 w nocy) i potem spał do 7:30 i baz zadnych wybudzen się dodatkowych normalnie szok.\
No i potem jeszcze pospaąłm do 10 bo mój luby wziął małego i poszli sobie do salonu .
Teraz dokończyłam placuszek z truskaweczkami. Zaraz muszę posprzatac bo dzin minie a ja znowu nic nie zrobie.
Poszłam jeszcze wywołać zdjęcia takie super małego z ramkami z Postaciami z bajek i na dzien taty .
Agaciu te rameczki są śliczne
Mamuśka wracaj juz do nas bo smutno bez Ciebie. A Karolinka z tej bryki zadowolona czy tak jak z ostatniej?witam was kochane
my jeszcze u rodzicow, ale juz jutro wyjezdzamy:-(a ja nie chce
mala jest noszona non stop, rozpieszczana non stop
Karolinka dostala od pradziadkow spacerowke,
wczoraj byla mega impreza, byli chrzestni Karolinki, wiec sobie zaszalelismy
Nikado, 100 latek kochana
Postaram sie was nadrobic, ale nie wiem czy dam rade
Milego dzionka kochaniutke
Ja się musze dopiero zabrac za porządki ale strasznie mi się nie chceJa juz posprzątalam,
Kanusia smacznego. Ja czekam aż mi się Groszek obudzi i będziemy debiutowac z rybkąNo a my czekamy na obiadezek...zrobiłam zupkę misz masz...marcheweczka, kalafiorek, ziemiaczki.....mniami)))
Mamusiu kochana ja Ci napewno wybaczam bo znam ten ból jak jedna strona otwiera się całą wiecznośc;-)uff, troche was nadrobilam, ale strasznie wolno mi idzie, bo u rodzicow mam mega wolny net, wiec wybaczcie jesli nie odpisuje na wasze posty
A ja czekam z utęsknieniem na mężyka bo ma dla mnie wiadro ogórków małosolnych
Witam
Nikado STO LAT;-)
mamusia super że Karolinka dostała spacerówkę pradziadkowie spisali się na 5+, a juz teraz będziesz ja w niej woziła nie za wcześnie?
Agacia a gdzie takie ramki można znaleźć? Ale Ci super niespodziankę Mateuszek zrobił oby tak mu zostało.
Ja wstałam rano wstawiłam pranie dzieciom śniadanko dałam i sama zjadłam umyłam okno w kuchni a teraz szykujemy sie na basen z maluchami, a później czeka mnie stos prasowania
miłego dnia Wam życze
Żania my w spacerówce jeździmy od poczatku kwietnia
Zania ja zamówiełam na allegro. Oni robią takie projekty i potem można wywałojac zdjęcie.
Agacia juz wiem, nie odpisuj mi
reklama
Agacia82
Mami :)
Juz odpisałamAgacia juz wiem, nie odpisuj mi