reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja tylko na chwilkę no dzis nie jest źle dalam rade nadrobić, Nikado, sto lat!!!
my dziś mieliśmy cielęcinkę z warzywkami z gerberka, nowa dostawa do polskiego sklepu, ale sie ucieszyłam:tak:Wikuś zachwycony, cały słoiczek poszedł ze smakiem:-)a na powietrzu to juz w ogóle frajda, bo akurat na zakupkach byliśmy, a potem?taki kupol, że spodenki musiałam zdjąć, w samej pieluszce został, bo się obs.....:-Di całe plecy, pół paczki chusteczek wykorzystałam, żeby go umyć:-D:-D:-Dpierwszy raz mi taki numer wywinął, a niedługo będzie mleczko, narazie zabawa z tatusiem, a potem mama robi sie na bóstwo, i na 19 idziemy szamać, nawet obiadu nie jedliśmy co by się potem wmieściło:-D:-D:-D
papatki, i miłego dzionka, u nas piękna pogoda

Właczam bb co chwile ale nadrobic nie moge jakos bo zawsze cos wiec jak na razie
100 latek dla Nikado:-)
Mamusiu czekamy na zdjatka nowego bolida :tak:;-)

ja tylko na chwilkę no dzis nie jest źle dalam rade nadrobić, Nikado, sto lat!!!
my dziś mieliśmy cielęcinkę z warzywkami z gerberka, nowa dostawa do polskiego sklepu, ale sie ucieszyłam:tak:Wikuś zachwycony, cały słoiczek poszedł ze smakiem:-)a na powietrzu to juz w ogóle frajda, bo akurat na zakupkach byliśmy, a potem?taki kupol, że spodenki musiałam zdjąć, w samej pieluszce został, bo się obs.....:-Di całe plecy, pół paczki chusteczek wykorzystałam, żeby go umyć:-D:-D:-Dpierwszy raz mi taki numer wywinął, a niedługo będzie mleczko, narazie zabawa z tatusiem, a potem mama robi sie na bóstwo, i na 19 idziemy szamać, nawet obiadu nie jedliśmy co by się potem wmieściło:-D:-D:-D
papatki, i miłego dzionka, u nas piękna pogoda
Aj Beciaczku no to faktycznie mały smakosz,ale widac,ze przemiane też na dobrą to tak jak Mari....co lepsze to od razu szybciutko wychodzi:p hahaha
No to się szykuj mamuska szykuj....a jutro relacja z "wypadu" kolacyjnego:) bez szerszych szczegółów:p haaha buziaczki udanego wyjścia;):-):tak::tak::tak:

Dziewczynki dziękuję Wam wszystkim za życzenia:-) Kochane jesteście:-)
Wpadnę jeszcze wieczorkiem bo u nas dzisiaj wyjątkowo piękna pogoda więc trzeba to wykorzystać. Idę z Lilianką na spacerek bo w domu już "jobla" dostaje.Młoda taka marudna niech jej juz te zęby wyjdą bo zwariujemy:wściekła/y:

Cześć dziewczynki :-)

Nikado - STO LATEK!!!

Zapomniałam, co chciałam napisać :zawstydzona/y:
Mnie się Opole nie podobało, no może poza tą częscią z aktorami, przynajmniej coś innego niż zwykle. A debiuty do kitu jak dla mnie.

reklama
Witam sobotnio

NIKADO, najszczersze i najserdeczniejsze życzonka z okazji urodzinek.

Mamusia, super ze wyjazd do rodziców udany, no i oczywiscie pocgwal sie nam nowym prezencikiem.

Beciaczku, udanej kolacyjki i deserku;-).

U nas też pogoda okropna, ciągle deszcz i wiatr, ale spędziliśmy bardzo miły dzionek w domku. Odwiedziła mnie moja koleżanka z synem, wybierałą sie i wybrać nie mogła. wybawiła mi Małą za wszystkie czasy, jest naprawdę super dziewczyną i było mi bardzi przykro bo bardzo cieszyła sie z mojej ciązy i też chciała dzidziusia, ale niestety poroniła. Mam nadzieję ze uda jej się, chociaz ma obawy, ale licze że bedzie dobrze, bo dziecko im się należy, są bardzo fajnym małzeństwem i wogóle bardzo sympatyczni ludzie. Madzia dostała śliczna sukieneczkę, wprawdzie sporo za duzo, ale jest po prostu cudna

Do góry