mamusia2008
mamusia Karolinki
kokusiu, karolinka jest zachwycona, nie chce nawet wlezaczku lezec, tylko w wozeczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz odpisałam
kokusiu, karolinka jest zachwycona, nie chce nawet wlezaczku lezec, tylko w wozeczku
No to super że tak jej podpasowałkokusiu, karolinka jest zachwycona, nie chce nawet wlezaczku lezec, tylko w wozeczku
no łaśnie:-)Mamusia czekamy na fotki wózeczka i Karolinki
:-)Kokusia dziękuje....zupeczka była pyszniutka
Aj Beciaczku no to faktycznie mały smakosz,ale widac,ze przemiane też na dobrą to tak jak Mari....co lepsze to od razu szybciutko wychodzi hahahaja tylko na chwilkę no dzis nie jest źle dalam rade nadrobić, Nikado, sto lat!!!
my dziś mieliśmy cielęcinkę z warzywkami z gerberka, nowa dostawa do polskiego sklepu, ale sie ucieszyłamWikuś zachwycony, cały słoiczek poszedł ze smakiem:-)a na powietrzu to juz w ogóle frajda, bo akurat na zakupkach byliśmy, a potem?taki kupol, że spodenki musiałam zdjąć, w samej pieluszce został, bo się obs.....i całe plecy, pół paczki chusteczek wykorzystałam, żeby go umyćpierwszy raz mi taki numer wywinął, a niedługo będzie mleczko, narazie zabawa z tatusiem, a potem mama robi sie na bóstwo, i na 19 idziemy szamać, nawet obiadu nie jedliśmy co by się potem wmieściło
papatki, i miłego dzionka, u nas piękna pogoda