reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No prosze juz 8:20 a tu ani widu,ani słychu żadnych mamusiek:p haha

Witam niedzielnie.....:)

Zaczne od siebie....bo mielismy z misiem taka nocke ,ze szok.....mała zasneła standardowo o 20,ale wierciła sie cały czas niemiłosiernie....no i okolo 22 pobudka z rykiem takim,ze cały blok pewni na bacznosc stał...no i tak skończyła płakac kolo 24.... ewidentnie cosik ja bolało,bo tak inaczje płakała to w kncu dalismy jej czopka i pomogło jak ręką odjął.... kurcze zła byłam na siebie,ze tyle czekalismy :-:)-:)-(

A poza tym chyba wszycho ok:)

Cyprysiowa
bidulko Ty walcz z tym katarskiem,zeby naprawde sie tylkona tym skonczyło....i nie denerwuj sie....będzie dobrze,a faceci...no cóż...BRAK SŁÓW i tyle :-p:tak:

Reniu jejku tak mi szkoda Victorki...moze faktycznie to taka 3-dniówka...oby jej szybciutko przesżło....

Tygrysku mam nadzieje,ze wypad do Zoo wypali,bo dzisiaj ma byc podobno ładnie :-) kurcze też bym sobie połaziła po zoo,ale u nas najblizej w Oliwie....wiec to pociągowa wyprawa troszke...a autka niestety nie mamy,ale to się wszystko da:)

Madzienka Tygrysek ma racje faktycznie wspaniale masz z ta działeczką.tylko pozazdrościc oby wypad się udał:tak::-)

reklama
Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :zawstydzona/y::-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala :-p mam nadzieje że u was lepiej :) a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe :-p

Witamy i my. Byłabym godzinę wcześniej tylko moja córka tak się zakochała w tym zielonym misiu że musieliśmy jej go ściągnąc i od samego rana go ogląda. Mówię oczywiście o starszej bo młodsza ma gdzieś oglądanie. Ona zdecydowanie woli bułę w garści:-D

Sto latek dla Filipka i Lilianki:tak:Rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaki:-)

ps. nadrobię Was pózniej bo teraz zmykam na śniadanko

jestesmy i my z dziendobry,mykamy jesc sniadanie,bosmy przeciez glodni,my kaja...:-Dze az nas plecy bola;-):-D...zaraz wracam Was nadrabiac!!

Witam i ja w niedzielny poranek,

reniu oby to była trzydniówka, szybkiego powrotu do zdrówka
Cyprysiowa faceci i wszystko jasne, a jak tam katar dalej meczy?
Ola2w1 Gratulacje dal siostry:-) i trzymam kciuki za Ciebie żeby badania wyszły ok

u nas dzis nocka super Ben obudził sie na cycusia dopiero o 4 później o 6 i wstaliśmy o 7:30 bo już mi śpiewał a i tak jestem wyspana;-)
Wczoraj bylismy na basenie później zrobiliśmy sobie grilla było super rodzinnie;-) a ja póżniej chyba za kare zecały dzien dobrze sie bawiłam m,usiałam poprasowac sterte ubran no ale na szczescie juz po ;-) nienawidze prasowac!!!A z rana umyłam okno w kuchni bo juz takie zachlapane było bo tu ciągle pada... no z przerwa na wczoraj i chyba dzis bo jest słonko na niebie od rana;-) wiec zmykam na sniadanko i uszykowac dzieci i pojedziemy do parku bo nie ma co siedziec w domu trzeba wykorzystać ładna pogode.
Zycze wszystkim miłej niedzieli;-)

Witamy i my. Byłabym godzinę wcześniej tylko moja córka tak się zakochała w tym zielonym misiu że musieliśmy jej go ściągnąc i od samego rana go ogląda. Mówię oczywiście o starszej bo młodsza ma gdzieś oglądanie. Ona zdecydowanie woli bułę w garści:-D

Sto latek dla Filipka i Lilianki:tak:Rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaki:-)

ps. nadrobię Was pózniej bo teraz zmykam na śniadanko

Filipek dziekuje cioci kokusi za pamięć:tak::tak::tak::tak: oj pol roku to juz nie przelewki:szok::szok::szok:

my dopiero wstalismy i jak juz pisalam mielismy ze znajomymi isc do zoo ale jakos taka pogoda dziwna raz slonko raz chmury i ten wiatr :-:)-:)-( ogolnie to nawet wstac z lozka mi sie nie chce:-( ale cos trzeba dzis wymyslic bo w domu kolejny dzien nie zamierzam siedziec;/:no::no::no:

Witam niedzielnie.
U nas nawet ladna pogoda sie zrobiła, nuie pada, słonko świeci, tylko i tak wieje, ale trudno nie mozna miec wszystkiego.
Moja familia wybrałą sie do kościoła, a ja sienie wyszykowałam bo za dlugo leźałam w łóżku:zawstydzona/y: i dalej jestem w piżamie. Wrócą, jedzą śniadanie i jadą do jakiegoś aqua parku do Darłówka, a ja z młodą zostane, bo dzisiaj ma przyjść koleżanka zrobić ki paznokcie, bo w tygodniu to nie ma kiedy.

Cyprysiowa, mam nadzieje, ze dzisiaj humorek bedzie lepszy, ze sie pogodzicie i katarek też sobie pójdzie.

Reniu, życze żeby to były tylko ząbki, zeby szybkowyszły i dały Wam spokój.

Olu, gratulki dla siostry, zazdroszczę,m ze bedziesz dzisiaj u takiej maluńkiej istotki, prekaż całuski.

Tygrysku, Madzienko, udanych wypadów rodzinnych.

Kajka, smacznego

Lilianko, Filipku, dużo, dużo zdrówka, superowych zabaweczek i uśmiechniętych mamusiek.

Dziewczyny mam pytanko, chcę kupić Małej te puzzle na podłogę i nie wiem które bedą lepsze, czy te które są 30X30 i jest ich 9szt, czy te mniejsze, ale za to jest ich 36 szt. Jakie Wy polecacie i po ile paczek kupowałyście?

Witam niedzielnie.
U nas nawet ladna pogoda sie zrobiła, nuie pada, słonko świeci, tylko i tak wieje, ale trudno nie mozna miec wszystkiego.
Moja familia wybrałą sie do kościoła, a ja sienie wyszykowałam bo za dlugo leźałam w łóżku:zawstydzona/y: i dalej jestem w piżamie. Wrócą, jedzą śniadanie i jadą do jakiegoś aqua parku do Darłówka, a ja z młodą zostane, bo dzisiaj ma przyjść koleżanka zrobić ki paznokcie, bo w tygodniu to nie ma kiedy.

Cyprysiowa, mam nadzieje, ze dzisiaj humorek bedzie lepszy, ze sie pogodzicie i katarek też sobie pójdzie.

Reniu, życze żeby to były tylko ząbki, zeby szybkowyszły i dały Wam spokój.

Olu, gratulki dla siostry, zazdroszczę,m ze bedziesz dzisiaj u takiej maluńkiej istotki, prekaż całuski.

Tygrysku, Madzienko, udanych wypadów rodzinnych.

Kajka, smacznego

Lilianko, Filipku, dużo, dużo zdrówka, superowych zabaweczek i uśmiechniętych mamusiek.

Dziewczyny mam pytanko, chcę kupić Małej te puzzle na podłogę i nie wiem które bedą lepsze, czy te które są 30X30 i jest ich 9szt, czy te mniejsze, ale za to jest ich 36 szt. Jakie Wy polecacie i po ile paczek kupowałyście?

ja ma te 36 szt 2 paczki ;-) niebawem chyba zamowie jeszcze jedna a co:-D:-D a powaznie to fajne sa bo sa takie male i mozna z nichb busdowac nap domki kosteczki i mam taki ploteczek dookola zrobiony z nich przy scianie

reklama
Do góry