reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

No prosze juz 8:20 a tu ani widu,ani słychu żadnych mamusiek:p haha

Witam niedzielnie.....:)

Zaczne od siebie....bo mielismy z misiem taka nocke ,ze szok.....mała zasneła standardowo o 20,ale wierciła sie cały czas niemiłosiernie....no i okolo 22 pobudka z rykiem takim,ze cały blok pewni na bacznosc stał...no i tak skończyła płakac kolo 24.... ewidentnie cosik ja bolało,bo tak inaczje płakała to w kncu dalismy jej czopka i pomogło jak ręką odjął.... kurcze zła byłam na siebie,ze tyle czekalismy :-:)-:)-(

A poza tym chyba wszycho ok:)

Cyprysiowa
bidulko Ty walcz z tym katarskiem,zeby naprawde sie tylkona tym skonczyło....i nie denerwuj sie....będzie dobrze,a faceci...no cóż...BRAK SŁÓW i tyle :-p:tak:

Reniu jejku tak mi szkoda Victorki...moze faktycznie to taka 3-dniówka...oby jej szybciutko przesżło....

Tygrysku mam nadzieje,ze wypad do Zoo wypali,bo dzisiaj ma byc podobno ładnie :-) kurcze też bym sobie połaziła po zoo,ale u nas najblizej w Oliwie....wiec to pociągowa wyprawa troszke...a autka niestety nie mamy,ale to się wszystko da:)

Madzienka Tygrysek ma racje faktycznie wspaniale masz z ta działeczką.tylko pozazdrościc oby wypad się udał:tak::-)

reklama
Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :zawstydzona/y::-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala :-p mam nadzieje że u was lepiej :) a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe :-p

Witamy i my. Byłabym godzinę wcześniej tylko moja córka tak się zakochała w tym zielonym misiu że musieliśmy jej go ściągnąc i od samego rana go ogląda. Mówię oczywiście o starszej bo młodsza ma gdzieś oglądanie. Ona zdecydowanie woli bułę w garści:-D

Sto latek dla Filipka i Lilianki:tak:Rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaki:-)

ps. nadrobię Was pózniej bo teraz zmykam na śniadanko

jestesmy i my z dziendobry,mykamy jesc sniadanie,bosmy przeciez glodni,my kaja...:-Dze az nas plecy bola;-):-D...zaraz wracam Was nadrabiac!!

Witam i ja w niedzielny poranek,

reniu oby to była trzydniówka, szybkiego powrotu do zdrówka
Cyprysiowa faceci i wszystko jasne, a jak tam katar dalej meczy?
Ola2w1 Gratulacje dal siostry:-) i trzymam kciuki za Ciebie żeby badania wyszły ok

u nas dzis nocka super Ben obudził sie na cycusia dopiero o 4 później o 6 i wstaliśmy o 7:30 bo już mi śpiewał a i tak jestem wyspana;-)
Wczoraj bylismy na basenie później zrobiliśmy sobie grilla było super rodzinnie;-) a ja póżniej chyba za kare zecały dzien dobrze sie bawiłam m,usiałam poprasowac sterte ubran no ale na szczescie juz po ;-) nienawidze prasowac!!!A z rana umyłam okno w kuchni bo juz takie zachlapane było bo tu ciągle pada... no z przerwa na wczoraj i chyba dzis bo jest słonko na niebie od rana;-) wiec zmykam na sniadanko i uszykowac dzieci i pojedziemy do parku bo nie ma co siedziec w domu trzeba wykorzystać ładna pogode.
Zycze wszystkim miłej niedzieli;-)

Witamy i my. Byłabym godzinę wcześniej tylko moja córka tak się zakochała w tym zielonym misiu że musieliśmy jej go ściągnąc i od samego rana go ogląda. Mówię oczywiście o starszej bo młodsza ma gdzieś oglądanie. Ona zdecydowanie woli bułę w garści:-D

Sto latek dla Filipka i Lilianki:tak:Rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaki:-)

ps. nadrobię Was pózniej bo teraz zmykam na śniadanko

Filipek dziekuje cioci kokusi za pamięć:tak::tak::tak::tak: oj pol roku to juz nie przelewki:szok::szok::szok:

my dopiero wstalismy i jak juz pisalam mielismy ze znajomymi isc do zoo ale jakos taka pogoda dziwna raz slonko raz chmury i ten wiatr :-:)-:)-( ogolnie to nawet wstac z lozka mi sie nie chce:-( ale cos trzeba dzis wymyslic bo w domu kolejny dzien nie zamierzam siedziec;/:no::no::no:

Witam niedzielnie.
U nas nawet ladna pogoda sie zrobiła, nuie pada, słonko świeci, tylko i tak wieje, ale trudno nie mozna miec wszystkiego.
Moja familia wybrałą sie do kościoła, a ja sienie wyszykowałam bo za dlugo leźałam w łóżku:zawstydzona/y: i dalej jestem w piżamie. Wrócą, jedzą śniadanie i jadą do jakiegoś aqua parku do Darłówka, a ja z młodą zostane, bo dzisiaj ma przyjść koleżanka zrobić ki paznokcie, bo w tygodniu to nie ma kiedy.

Cyprysiowa, mam nadzieje, ze dzisiaj humorek bedzie lepszy, ze sie pogodzicie i katarek też sobie pójdzie.

Reniu, życze żeby to były tylko ząbki, zeby szybkowyszły i dały Wam spokój.

Olu, gratulki dla siostry, zazdroszczę,m ze bedziesz dzisiaj u takiej maluńkiej istotki, prekaż całuski.

Tygrysku, Madzienko, udanych wypadów rodzinnych.

Kajka, smacznego

Lilianko, Filipku, dużo, dużo zdrówka, superowych zabaweczek i uśmiechniętych mamusiek.

Dziewczyny mam pytanko, chcę kupić Małej te puzzle na podłogę i nie wiem które bedą lepsze, czy te które są 30X30 i jest ich 9szt, czy te mniejsze, ale za to jest ich 36 szt. Jakie Wy polecacie i po ile paczek kupowałyście?

Witam niedzielnie.
U nas nawet ladna pogoda sie zrobiła, nuie pada, słonko świeci, tylko i tak wieje, ale trudno nie mozna miec wszystkiego.
Moja familia wybrałą sie do kościoła, a ja sienie wyszykowałam bo za dlugo leźałam w łóżku:zawstydzona/y: i dalej jestem w piżamie. Wrócą, jedzą śniadanie i jadą do jakiegoś aqua parku do Darłówka, a ja z młodą zostane, bo dzisiaj ma przyjść koleżanka zrobić ki paznokcie, bo w tygodniu to nie ma kiedy.

Cyprysiowa, mam nadzieje, ze dzisiaj humorek bedzie lepszy, ze sie pogodzicie i katarek też sobie pójdzie.

Reniu, życze żeby to były tylko ząbki, zeby szybkowyszły i dały Wam spokój.

Olu, gratulki dla siostry, zazdroszczę,m ze bedziesz dzisiaj u takiej maluńkiej istotki, prekaż całuski.

Tygrysku, Madzienko, udanych wypadów rodzinnych.

Kajka, smacznego

Lilianko, Filipku, dużo, dużo zdrówka, superowych zabaweczek i uśmiechniętych mamusiek.

Dziewczyny mam pytanko, chcę kupić Małej te puzzle na podłogę i nie wiem które bedą lepsze, czy te które są 30X30 i jest ich 9szt, czy te mniejsze, ale za to jest ich 36 szt. Jakie Wy polecacie i po ile paczek kupowałyście?

ja ma te 36 szt 2 paczki ;-) niebawem chyba zamowie jeszcze jedna a co:-D:-D a powaznie to fajne sa bo sa takie male i mozna z nichb busdowac nap domki kosteczki i mam taki ploteczek dookola zrobiony z nich przy scianie

reklama
Do góry