reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc dziewczyny

Przyszłam się przywitac i spadam na sniadanko.

Bliźniaki ja ma tw 30x30 , 9 szt. Tez sa fajne.

U nas ładne słoneczko świeci, ale widze ze wiatrzysko takie ze hej.

reklama
cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:-:)-:)-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-:)-:)-(buziaczki dla was

cze dziewczyny ale jestem zła dzis w nocy ktos ukradł malutkiej wozek i została bez wozeczka:-:)-:)-(a na dodatek mala ma biegunke od wtorku w czoraj dostałysmy skierowanie do szpitala jak jej dzis nie przejdzie to najblizszy tydzien spedzimy go w szpitalu :-:)-:)-(buziaczki dla was
n jeju!!!!!!!! monia a gdzie trzymalas wozek?????:szok::szok::szok:

na klatce schodowe wirem ze to glupota ale nie myslalam ze ktos sie zlakomi na wozek ale sasiadowi ukradli rower
kurcze ale bym byla zla:-:)-:)-(n ale co za dupek mogl ukrasc wozek dziecku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: slow brakuje!!!!!!!!!!!!!!!!! osatnio moj przechodzil obok takiego bezdomnego co na odpicowanym wozku wiozl makulatre i takie tam , ale tez ktos na sprzedaz mogl zabrac:wściekła/y::wściekła/y: nie no poprostu ci ludzie sa .......................:wściekła/y:

Cześc dziewczyny.
Ja już po śniadanku.Za oknem świeci słoneczko, zero chmur więc jest szansa, że dzisiaj nie będzie padało;-)

Cyprysiowa życze Tobie, aby ten katarek już sobie "poszedł"

Bliźniaki ja mam te 36szt, takie puzle to fajna sprawa. Moja niunia jest cwana bo wydłubuje literki i myk do buzi:-) spryciara mała

Olu gratulacje dla siostry

Reniu jak córcia?

Dzień dobry :-)

Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :zawstydzona/y::-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala :-p mam nadzieje że u was lepiej :) a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe :-p

Gratulacje dla siostry i ucałuj Maleństwo :tak:

monia, kurcze, Ty to masz przejścia... Oby tylko Malutka była zdrowa.

A w Kielcach dziś poprawa pogody, ale nadal wieje i jest zimno. Czeka nas kolejny dzień w domku....

Dzień Dobry mamusie...ja znowu z zaległościami :zawstydzona/y::-( jakaś jestem bez zycia...u lekarza byla na badaniach też..teraz czeka mnie usg nerek i badanie moczu....a ogólnie to ta pogoda mnie dobija...ciągle padaaaaa lalalalala :-p mam nadzieje że u was lepiej :) a no i w końcu pochwalę się że w Srode w nocy,znaczy sie nad ranem o 2 zostalam ciocia moja siostra urodziła sliczna dziewczynke Lusie-Blanusie :-) i oczywiście dziś zwalalamy jej sie z mama i dziadkami na głowe :-p
Olcia u nas dzisiaj pieknie....słoneczko na bezchmurnym niebie,tylko wiaterek brzydko wieje....Gratulacje dla siostry dzielna kobitka:))))

Monia jejku współczuje....my niby trzymamy w piwnicy....tylko ,ze tez nie wszyscy ja zamykaja....i kurde ja bym sobie chyba wszystkie kłaki powyrywała ze złości...No i zdrówka dla malutkiej ....

Jjekuj jejku zapomniałam o solenizantach....

Wszystkigo naj naj naj dla Fifiego i Lilianki :))) rosnijcie zdrowo i dajcie czasem rodzicom papalić, co by pamiętali,ze Was maja:p hahah :-):tak::-D

reklama
oczywiście przekaże gratulacje i ucałuje Lusinde od babybomowych grudnióweczek :-)
Monia współczuje sprawy z wózkiem..niestety nigdzie nic nie mozna zostawić..ja jak byłam malutka ok6latek miałam to sąsiad chciał mi rowerek zakosił-juz go do taxowki pakował ale mam z patelnia zleciała haha :-Dtakze od tamtej pory nic nie zostawiam,lekcja na całe życie :tak: to strach pomyslec co by się działo gdybysmy mieszkali na slumsach...chociaz nie powiem kilka wózków na klatce stoi....ciekawe który pójdzie pierwszy na odstrzał :-p
Kanusia...zazdroszcze pogody..ja to się wściekam bo pada i wieje :-(

Do góry