reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej

Cyprysiowa super ze zwolniło się miejsce w przedszkolu :-), i zagladaj czesciej do nas :-(, bo smutno tutaj bez Ciebie :-(.

Pytia o kurcze to ale się doprawiłaś, dobrzez ze poszłas do lekarza :tak:.

A mój mały wczoraj zasnął o 21:30 i spał do 3:00 , potem zjadł i obudził sie o 7:00 (oczywiscie po cycku). No i o 7:00 to juz spac mus ie je chciało :dry:, ale z mamusią w łózeczku polulał jeszcze troche.
Mati juz coraz ładniej sie usmiecha, gaworzy i smieje się w głos, a najładniej jak rano się obudzi i jest mega wyspany. Takie cudowne uczucie, jak podchodze do łózeczka a on na mój widok usmiecha się :blink:.

A ja dzisiaj się dowiedziałam ze w całym miescie we wodzie sa jakies bakterie :dry:, trzba na wszystklo wode gotowac nawet do mycia, a najlepsze jest to ze małego kapałam w tej wodzie :no:, a te bakterie juz są o piątku. Jełopy powiesili zawiadomienie tylko w jednym miejscu :angry:. Szkoda gadac. I jeszcze na dodatek dostał jedna butelke mleka sztucznego z ta wodą, co prawda przegotowana ( 10 min gotowana) ale zawsze. Dobrze ze tylko raz dostał butelke.

Super, że wszystko się udało!

No to odetchniesz trochę i będziesz częściej z nami!!! Ja też czasem nie wyrabiam z moimi dzieciakami, Jasiek się marudny zrobił ostatnio, a mnie brak cierpliwości :zawstydzona/y:A najlepsze, że jak jest u babci, to aniołek po prostu :sorry2:No ale babcia tylko jemu poświęca czas, ciągle wymyśla jakies zabawy, itp.

Byłam rano u lekarza, mam zapalenie krtani i jakieś szmery na oskrzelach :no:Jeszcze tego mi brakowało. Prawie nie mówię :baffled:

o bidulko kuruj się!!:tak::tak:

Pytia kuruj się! - piszę solidarnie bo sama ledwo żyję ,a małemu przeszedł katarek i tyle dobrze.
Witam wszystkie mamuśki. podczytałam wczoraj ,że macie ( nie wszystkie oczywiście)
opory do sexiku a co ja mogę zrobić jak mąż ma do mnie opory:-( od czwartego miesiąca ciąży - nic!
teraz to już raczej nic się nie wydarzy - murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść. nie czuję się z tym najlepiej, ale zmusić męża się nie da, niedawno mi powiedział ,że po prostu go nie podniecam:-(

Pytia kuruj się! - piszę solidarnie bo sama ledwo żyję ,a małemu przeszedł katarek i tyle dobrze.
Witam wszystkie mamuśki. podczytałam wczoraj ,że macie ( nie wszystkie oczywiście)
opory do sexiku a co ja mogę zrobić jak mąż ma do mnie opory:-( od czwartego miesiąca ciąży - nic!
teraz to już raczej nic się nie wydarzy - murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść. nie czuję się z tym najlepiej, ale zmusić męża się nie da, niedawno mi powiedział ,że po prostu go nie podniecam:-(

Co :szok::szok::szok::szok:, nie pociągasz :confused::confused: jak mógł Ci tak powiedzieć ??:wściekła/y::angry::angry:

Musia normalnie brak mi słów:-:)-:)-( i jak tu człowiek ma być szczęśliwy:-:)-(

Pytia, duuużooo zdrówka Ci życzę, aby gardełko szybko wyzdrowiało :tak:

Dzień dobry :-)
Dziękuje kochane za wyrazy współczucia ...

Kurcze poczytałam zaległe posty, ale ni w ząb nie mam ochoty pisać :zawstydzona/y:, jakaś ospała jestem dzisiaj :baffled:, Alan chyba z resztą też bo zasnął mi na rękach :blink:

Pytia słyszałam że dobrze jest płukać gardło tantum verde.

Moje dziecko przestało spać w dzień. Czy to normalne? Robi sobie tylko króciutkie drzemki a potem cały czas chce cycka...Przecież nie mogę z nią cały dzień leżeć...

reklama
Pytia słyszałam że dobrze jest płukać gardło tantum verde.

Moje dziecko przestało spać w dzień. Czy to normalne? Robi sobie tylko króciutkie drzemki a potem cały czas chce cycka...Przecież nie mogę z nią cały dzień leżeć...

Mi też tak mały robi, lubi sobie "cumlać", ale jak widze, że nie pije to delikatnie zabieram cyca i daje mu smoka, a spać w dzień też już jakiś czas temu przestał tylko drzemie po 5-10 minut :baffled:

Do góry