reklama
Agacia82
Mami :)
To co ci powiedział to było wstretne , porozmariaj z nim na spokojnie o co tak naprawde chodzi. Musia a mąz był przy porodzie ?Pytia kuruj się! - piszę solidarnie bo sama ledwo żyję ,a małemu przeszedł katarek i tyle dobrze.
Witam wszystkie mamuśki. podczytałam wczoraj ,że macie ( nie wszystkie oczywiście)
opory do sexiku a co ja mogę zrobić jak mąż ma do mnie opory:-( od czwartego miesiąca ciąży - nic!
teraz to już raczej nic się nie wydarzy - murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść. nie czuję się z tym najlepiej, ale zmusić męża się nie da, niedawno mi powiedział ,że po prostu go nie podniecam:-(
U mni jest znowu tak : od 7 misiaca było zabronione, bo rozwarcie sie zrobiła, a jak juz mogłam to ten mój nie chciał bo bał sie ze małemu zrobi krzywde, bo usłyszał ze pani doktor przy badaniu dotyka palcem małemu główki, no i wyobraznia zaczeła mu działac . Po porodzie odczekalismy 6 tyg no i teraz mógłby cały czas , a ja nie. Twierdzi ze w ciązy był "zablokowany" , ze nie mozna i tyle, a teraz sie "odblokował". A mi się po prostu nie chce.
edee24
Mama Alanka :-)
może lepiej że powiedział. sex nidgy nie był dla nas najważniejszy ale, czasem by się przydało. Wygląda na to ,że ten etap już mamy za sobą, i tak już nie pamiętam jak to było.
A poza tym problemem z sexem, to wszystko jest dobrze między Wami?, dobrze się dogadujecie?
Agacia82
Hehe no to witaj w klubie mam dzieci drzemiacych , po 20 min góóóóraaaa. :-)Pytia słyszałam że dobrze jest płukać gardło tantum verde.
Moje dziecko przestało spać w dzień. Czy to normalne? Robi sobie tylko króciutkie drzemki a potem cały czas chce cycka...Przecież nie mogę z nią cały dzień leżeć...
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Hehe no to witaj w klubie mam dzieci drzemiacych , po 20 min góóóóraaaa. :-)
A tak było fajnie jak te drzemki trwały 3 godziny!!!
Dobrze że chociaż nocki fajne zostały dzisiaj znowu od 22.00 do 6.00:-)
dogadujemy się świetnie i kochamy , pewnie coś musi mu przeszkadzać. myślę że przestał na mnie patrzeć jak na kobietę jak tylko pokazał mi się brzuszek okazało się że jestem z mięśni, kości i ścięgien, mam macicę ale też żołądek,trzustkę i całą resztę i poezja się skończyła.I do tego nie rodziliśmy razem bo konieczna była cesarka.Teraz nie mam figury, a za to piękną krechę przez cały brzuch( i obecnie katar na kilometr i kaszel )byłoby fajnie żeby mnie tulił i całował mimo wszystko. Może mu kiedyś przejdzie albo ja się przyzwyczaję. mam wspomnienia
koniec smucenia ! zdradźcie kochane jak to robicie ż e wasze maluchy tak śpią? Michałek zasypia zawsze około 11.00 i śpi do drugiej apotem budzi się co 1.5 godziny a jedzonko i tak do rana w dzień też nie wytrzyma 2 godzin bez cyca a wypija setkami bo sprawdzam od czasu do czasu. rośnie ładnie przybiera ładnie nawet się boję czasem że może za dużo je, ale oszukać koperkiem się nie daje.
Agacia82
Musia nie wiem jak to jest ze mały przesypia tyle godzin, potrafi nawwet spac od 22:00 do 7:30 .koniec smucenia ! zdradźcie kochane jak to robicie ż e wasze maluchy tak śpią? Michałek zasypia zawsze około 11.00 i śpi do drugiej apotem budzi się co 1.5 godziny a jedzonko i tak do rana w dzień też nie wytrzyma 2 godzin bez cyca a wypija setkami bo sprawdzam od czasu do czasu. rośnie ładnie przybiera ładnie nawet się boję czasem że może za dużo je, ale oszukać koperkiem się nie daje.
A jak sprawdzasz ile mały wypije z cyca ?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Musia co do mężusia.....to szkoda słow....ja nie móie,ze ma Cie wywielbiac ponad wszystko, chociaż to pewnie byłoby miłe...ale bez przesady.....ja nie wyopbrazam sobie bycia z kims kto by mi tak powiedział....a rozmawialiscie o tym????
No własnie mamuski, których dzieciaczki tak słodko śpią w nocy....jakąs recepte poprosze....bo zwariujemy z msisem moim......
No własnie mamuski, których dzieciaczki tak słodko śpią w nocy....jakąs recepte poprosze....bo zwariujemy z msisem moim......
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pytia słyszałam że dobrze jest płukać gardło tantum verde.
Moje dziecko przestało spać w dzień. Czy to normalne? Robi sobie tylko króciutkie drzemki a potem cały czas chce cycka...Przecież nie mogę z nią cały dzień leżeć...
Witaj w klubie;-) Mój maluch ciągle przy cycku, na smoka się niestety nie nabiera, a śpi góra 10 min.