Paola - w końcu się doczekasz, cierpliwości... Mała kruszynka będzie wiedziała kiedy jest jej moment na wyjście....;-)
Ewelw no mam nadzieję, że już lada chwila się zdecyduje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paola - w końcu się doczekasz, cierpliwości... Mała kruszynka będzie wiedziała kiedy jest jej moment na wyjście....;-)
Paola moze sie zacznie samo bez wywoływania juz dzisiaj , i swietabyłabys w domu z malenstwem, a jak nie to i tak beda to twoje najpiekniejsze swieta bo bedziesz z kruszynka, co prawda w szpitalu, ale z dzidziusiem przy sobie.No tak tylko Ty KANKIYA jesteś w ciut lepszej sytuacji-bo święta możesz spędzić w domu-a ja w tym tygodniu będę musiała się wstawić do szpitala-bo we wtorek będzie 7 dni po terminie-a podejrzewam, że tak szybko mi nie zechcą wywoływać porodu-bo wiadomo ŚWIĘTA i personel bęzie raczej sobe bimbał
Paola moze sie zacznie samo bez wywoływania juz dzisiaj , i swietabyłabys w domu z malenstwem, a jak nie to i tak beda to twoje najpiekniejsze swieta bo bedziesz z kruszynka, co prawda w szpitalu, ale z dzidziusiem przy sobie.
Wreszcie się kana malutkiej doczekała .Wiadomość od Kany:
"Czuję się cała obolała, ale szczęśliwa . Malutka jest obok mnie, śpi jak aniołek. A co tam u Was nowego? Pozdrów dziewczyny :*"
No więc pozdrawiam