Agatkas
Mamusia Zuzolka
Chciałam na chwilkę powrócić do tematu monitora oddechu... Kupowałyście? Mamy rozpakowane używacie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paola - trzymaj się nie ty jedna się tak stresujesz, zobacz na Kaję, ta to ma żelazne nerwy!! Będzie dobrze zobaczysz, w ko ńcu i ty urodzisz!
Paolcia ja tez bym bardzo chciala spedzic swieta z kruszynkano i przede wszystkim miec to juz za sobaim blizej tym gorzej to znosze i zaczynam wymiekac chybahmmmm...wiem, wiem, że kiedyś urodzę, ale tak bardzo chciałam spędzić święta z Małą już w domciu i wogóle już bym chciała to mieć za sobą:---(
Paolcia ja tez bym bardzo chciala spedzic swieta z kruszynkano i przede wszystkim miec to juz za sobaim blizej tym gorzej to znosze i zaczynam wymiekac chyba