Agatkas
Mamusia Zuzolka
To ja bym poczekała tak do 7-8 rano i pojechała tam i powiedziała że boję się wracać do domu i tyle...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wszystkim
Mam rozwarcie na dwa palce, skurcze co 5 minut i .............. jestem w domku, coraz bardziej mi się to podoba, boli jak nie wiem ale mam wrócić do szpitala jak mi wody odejdą. Więc zapowiada się ciekawa nocka..... ciekawa jestem czy się prześpie, położna powiedziała że przed weekendem urodzę
.
Miłej nocki
Ps. Anka jednak ty urodzisz pierwsza.
witam :-)
ja juz w domku oczywiscie nieuda mi sie nadrobic zaleglosci ale jak znajde wiecej czasu to postaram si co nie co opisac;-)
gratuluje wszystkim mamusiom;-)
aa wo gule to zapomniałam wam napisac o najwiekszej atrakcji z dzisiejszej nocy
leze sobie leze..az tu nagle czuje..smierdzi...ale se myslę sni mi sie czy omamy jakieś mam...ale smierdzi co raz mocniej...jakby cos sie paliło..dosłownie czymś zwęglonym...co chwile ktos wychodzi na korytarz-nie tylko ja to czułam-i co jest co tak smierdzi czy sie pali czy co..a to....pielęgniarka sobie pasztecika odgrzewała i przysnęła haha tak sobie go podgrzała ze cały oddział zadymiony i smierdzący..no i oczywiście postawiony na równe nogi
![]()
Witam dziewczyny
Spać nie mogę, mam skurcze i boli mnie, w Polsce już bym pewnie miała córcie przy sobie a tutaj mam się męczyć...... teraz to nawet boje się do nich jechać bo znowu mnie do domu wygonią, chyba w domku urodze.
Dziewczyny ja nie wiem co sie dzieje, od wczoraj tak boli mnie krocze, że mam problemy z chodzeniem i wszelkiego rodzaju ruchami:-(.
No i jeszcze opuchlizna
Pozasłaniam w domu wszystkie lustra i gdzieś się zaszyję, bo nie mogę ze sobą wytrzymać!
Agatkas daj znac po wizycie:-)Ale mam dobry humorek bo dzisij mam USG na 17![]()