kana161
Mama "terrorystek" :P
Ja tez uciekam lulku..... papapteczki i do juterka mamuśki mam nadzieje:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też jedna leży co od rana się ani słowem nie odezwała....wyobrażasz sobie....??haha tak się smieje i nie smieje..ze chcę albo do domu albo na porodówkębo i towarzycho na sali mam jakies mdłe..oby jutro był juz mój lekarz...
Ok dziewczynki zmykam papa
Anka jakby mnie nie wypuścili dzisiaj to powodzenia jutro Ci życzę.
jeju Justys a dopadly cie takie skorcze odrazu po odstawieniu ze musialas miec cesarke na cito????jeju byle do soboty przezyc
wtedy zobaczymy jak organizm reaguje na odstawienie tego cholerstwa
![]()
Witam sie z wami na minutkę.
Niestety raczej postów nie nadrobię, bo to ponad 60 stron, ale sie rozpisałyście:-)
Dzisiaj wyszłyśmy do domku, na szczęście wszystko jest ok, poza tym że ciągle chce mi sie ryczec i wszystko mnie denerwuje. chyba jakaś depresja poporodowa, boje sie że sobie nie poradzę.
Teraz lece już kąpać Magdunię.
Jak uda mi się to zajrzę jutro i opiszę wiecej.
Spokojnej nocki mamuśki rozapkowane i w dwupakach.
I serdecznie gratuluję wszystkim mamuśkom, które sie rozpakowały.
To pech...myślałam ze wreszcie będziesz to miała za soba...ale swoją drogą to bardzo ładnie że nie wpychasz się w kolejkę...:-):-):-):-)Hej wszystkim
Mam rozwarcie na dwa palce, skurcze co 5 minut i .............. jestem w domku, coraz bardziej mi się to podoba, boli jak nie wiem ale mam wrócić do szpitala jak mi wody odejdą. Więc zapowiada się ciekawa nocka..... ciekawa jestem czy się prześpie, położna powiedziała że przed weekendem urodzę
.
Miłej nocki
Ps. Anka jednak ty urodzisz pierwsza.