reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny, a mroziła któras z Was krokiety z kapustą na święta? Nie wiem czy po odmrożeniu coś z tego będzie i jak się że to zabrać
Ja mroziłam, takie już w panierce. Rozłożyłam na na tacy w zamrażarce, jak się zmroziły to spakowałam do woreczka. To było dość dawno, nie pamięta czy coś im dolegało. Na pewno je zjedliśmy 😁

reklama
Ja właśnie planuje smaki kremów do mojego tortu urodzinowego😍 sałatki itp Co roku urodziny obchodziłam tak jak wypadają czyli w wigilię w tym roku postanowiłam zrobić imprezkę . Kupiłam balony nawet 😂 Od kilku dni mam ogromny przypływ energii normalnie jakbym miała adhd 🙈 mogłabym powiedzieć że całkowicie mi odjebało😂

Udało mi się złapać ten cień na zdjęciu! Wybaczcie tło, ale to zdjęcie robione na pralce. Mam takie na każdym teście. Jakieś ogromne i nie są wypełnione tylko te kreski po bokach.

Ja dzisiaj takiego samego dziada miałam. Bo oczywiście tydzień temu miałam pik, więc trzeba zacząć testować za wcześnie 🤣
Nie dość, że wiem że za wcześnie więc raczej nic nie wyjdzie. To jeszcze miałam cień kreski o grubości 3 kresek, ale zganiłam to że to moje wyobrażenia. Tymczasem widzę nie ja jedna 😵‍💫

Ps. U mnie to był one step, jak zawsze mi służyły tak teraz ciągle jakieś cuda mi się tam pojawiają.

Ja dzisiaj takiego samego dziada miałam. Bo oczywiście tydzień temu miałam pik, więc trzeba zacząć testować za wcześnie 🤣
Nie dość, że wiem że za wcześnie więc raczej nic nie wyjdzie. To jeszcze miałam cień kreski o grubości 3 kresek, ale zganiłam to że to moje wyobrażenia. Tymczasem widzę nie ja jedna 😵‍💫

Ps. U mnie to był one step, jak zawsze mi służyły tak teraz ciągle jakieś cuda mi się tam pojawiają.
u mnie też one step😀

Jedyny sposób to taki, rano prawdziwy cień wieczorem stanie się wyrazniejszy. Jeśli wieczorem jest taki sam cień, to fabryczny.
dopiero nadrabiam, nie zawsze. Ja miałam dokładnie trzy dni, rano popołudniu i wieczorem taka sama meeeega ledwo widoczna kreske, a dopiero na 4 dzień zrobiła się wyraźnie różowa:)

reklama
Do góry