kropka.
Fanka BB :)
Żeby jej się tylko nie odmieniło na ostatnią chwilę..Już mama mego chłopa zmieniła zdanie i się zajmie małym na Sylwestra. Kobieta zmienną jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby jej się tylko nie odmieniło na ostatnią chwilę..Już mama mego chłopa zmieniła zdanie i się zajmie małym na Sylwestra. Kobieta zmienną jest
Uprasza się o obfite trzonowanie na świętaHej. Ja jednak wypadam z 30.12., bo owulacji jeszcze nie było. Powinna być za 4 dni. Dostałam zalecenie: w święta mamy nie wychodzić z łóżka. Tym razem pęcherzyk po drożnej stronie. No i pojawiły się plany na histerolaparo, ale to na styczeń/luty.
Nawet się człowiek nie może objeść za bardzo, żeby mu siły wystarczyło...Uprasza się o obfite trzonowanie na święta
Musi się udać w styczniu!
SzczęściaraMój zawsze dzwoni jak nie ma dokładnie takiej rzecz jak ma kupić. Ostatnio dzwonił, że nie ma udek z kurczaka, są tylko ćwiartki i czy mogą być.
Szczęściara
Mój w takich sytuacjach postanawia być samodzielny i zawsze kupi coś nie tak jak trzeba xd
A może lepiej odwrotnie, najpierw trzonowanie na lepszy apetyt?Nawet się człowiek nie może objeść za bardzo, żeby mu siły wystarczyło...
Spoko… jak poprosiłam mojego latem aby przywiózł coś słodkiego przywiózł pistacje