reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

No to mnie teraz zagięłyście 😅 również pędzę po drugie skarpety
I dopisuję do bingo
proponuję wejść na jeszcze wyższy level i zrobić termofor :D ja całe home office spędzam z nogami na gorącej butelce aż mąż mi zaczyna koszty grzania czajnika liczyć :D no i do spania też robię, oczywiście ;)

reklama
To też ciekawe - ja nigdy nałogowo nie paliłam i jestem zagorzała przeciwniczką palenia. W moim życiu spaliłam może z 5 papierosów, za każdym razem dusząc się jak dzieciuch. Ale są takie dni, takie filmy i takie sytuacje, że gdy widzę jak ktoś się zaciąga i trzyma fajkę, to sobie to romantyzuje i sama mam ochotę zapalić 🤷‍♀️
Jeśli już mam ochotę zapalić to jak jestem po drinku albo jak się zdenerwuje.
Dziś natomiast nie mam żadnego powodu

Może pomyslę o tym w Nowym Roku, żeby ugryźć temat drożności, obowiam się tylko tego, że lekarz słysząc ile mam dzieci, że 3 cc i 1 cp powie mi, by wogóle porzucić temat kolejnego i ja również skłaniam się ku temu coraz bardziej 🤔
ale nie jest to rzecz nie możliwa, jeżeli ktoś pragnie dziecka to lekarz powinien dostrzec te dobre strony i pomóc. Chyba że definitywnie nie wchodzi to w grę, ale myślę że już dawno byś o tym usłyszała:) spróbuj, bo może tu być pies pogrzebany… a w takiej sytuacji można się starać i starać, a przez taki czas, o tyle razy ile trafialiście w „okolice owulki” to już ta loteria powinna mieć wygraną 😘

Sister Sister Sisters GIF by Paramount+

Wcześniejsze sikanie na testy: my girl!
Ja tradycyjnie zaczęłam sikanie na tydzień przed @ 🙈 ale jak do tej pory biało 🥴

reklama
Do góry