Mademoiselle_Nika
Moderator
No mówiłam jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie. Ile staraczek tyle opinii
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się wypowiem, bo akurat o pierwszej ciąży się późno dowiedziałam i robiłam testy owulacyjne w kolejnym cyklu. Ja miałam akurat negatywne pomimo tego, że robiłam już w ciąży, więc nie ma reguły Już chyba kiedyś o tym pisałam, ale, przez te negatywne umówiłam się do gina, że coś nie gra i bez owulacji nie zajdę na pewno w ciążę, a ona mi bach serce na USGZastanawiam się dlatego, że jak byłam kiedyś u pewnego przypadkowego lekarza, bo potrzebowałam na cito receptę, to właśnie lekarz ten mi powiedział, że testy owulacyjne i testy ciążowe to jest TO SAMO. I będąc w ciąży ten owulacyjny też jest pozytywny, on też to potwierdzi. Przypomniało mi to przy okazji robienia testu owulacyjnego A w ciąży nawet nie wpadłam na pomysł żeby takie dziwne eksperymenty robić
Objętość 5,5mlKochane mądre głowy, bo moja głowa jednak ciągle w spermie czy możecie rozszyfrować to tutaj? Niby człowiek mądry ale zgłupiałam z tymi jednostkami
Objętość 5,5ml
Koncentracja 80mln/ml
Czas upłynnienia 35 min
pH 8
Pytasz o ciążowe? Ile staraczek tyle będzie opinii
Ja osobiście mam uraz do baby boom (o ironio ), ale nie pokazał mi kreski przy becie 130.
Jestem wierna pinkom strumieniowym. Testuję teraz horieny, ale na mam z czułością 25 i nie wiem czy są z niższą.
Tak.jest
Dzięki że stresu chyba nie myślę racjonalnie
Czyli taka koncentracja z objętością i ruchliwością daje trochę nadziei mimo morfologii 0%?
SzejsiątDobra to może na próbę zamówię easy@home. Widzę na Amazonie po dwa szejsiąt za sztukę przy kupieniu 25 szt
Mówisz, że pora na owulakiU mnie 2 dc i już owulaczki zamówione oczywiście 2 ciążowe też wpadły oby czwartkowa wizyta przebiegła pomyślnie