reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Ja mam plamienie już dziś, więc z lekką obsuwą jutro powinnam dostać 🩸- można mi już wpisać
Zastanawiam się dlatego, że jak byłam kiedyś u pewnego przypadkowego lekarza, bo potrzebowałam na cito receptę, to właśnie lekarz ten mi powiedział, że testy owulacyjne i testy ciążowe to jest TO SAMO. I będąc w ciąży ten owulacyjny też jest pozytywny, on też to potwierdzi. Przypomniało mi to przy okazji robienia testu owulacyjnego 😁 A w ciąży nawet nie wpadłam na pomysł żeby takie dziwne eksperymenty robić 😊
Ja się wypowiem, bo akurat o pierwszej ciąży się późno dowiedziałam i robiłam testy owulacyjne w kolejnym cyklu. Ja miałam akurat negatywne pomimo tego, że robiłam już w ciąży, więc nie ma reguły ;) Już chyba kiedyś o tym pisałam, ale, przez te negatywne umówiłam się do gina, że coś nie gra i bez owulacji nie zajdę na pewno w ciążę, a ona mi bach serce na USG :D

Kochane mądre głowy, bo moja głowa jednak ciągle w spermie 😂 czy możecie rozszyfrować to tutaj? Niby człowiek mądry ale zgłupiałam z tymi jednostkami

Załączniki

• c7309d5a-e790-4fc8-bb16-2d1d7faac4c3.jpeg
    c7309d5a-e790-4fc8-bb16-2d1d7faac4c3.jpeg
    17,3 KB · Wyświetleń: 124
Pytasz o ciążowe? Ile staraczek tyle będzie opinii 😂
Ja osobiście mam uraz do baby boom (o ironio 😅), ale nie pokazał mi kreski przy becie 130.
Jestem wierna pinkom strumieniowym. Testuję teraz horieny, ale na mam z czułością 25 i nie wiem czy są z niższą.

Ciążowe, owulakow nakupowalam w tamtym miesiącu po owulacji więc z domowego labo będę trzaskać 😂

reklama
Do góry