reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

U nas też w rozjazdach 🙈 jak co roku 🤷 ale w obu domach bardzo ciepła atmosfera 🙂. Wczoraj chwilę byliśmy na górze w towarzystwie dziadków, teściów i wujostwa....no mam wrażenie, że już nie mają o czym rozmawiać 🤷 szybko się zwinęliśmy...

U nas też ciepła atmosfera była ale jakoś psychicznie mnie zmęczyły te święta przez jazdy. Bo do moich rodziców jechaliśmy 24 grudnia, 26 grudnia już wracaliśmy i po drodze zajezdzalismy do rodziców niemeza. Do tego wczoraj była taka okropna pogoda do jazdy, że siedziałam spięta jak struna chociaż wiem, że mój dobrze jeździ. No ale głowa swoje a ciało swoje 🙈 Na szczęście teraz mamy wolne do 3 stycznia więc nieco odpoczniemy u siebie. Do tego na sylwestra do nas tylko dwójka znajomych przychodzi, wiec za wiele do ogarniania nie ma 🤞

reklama
Cześć wam! Ja o 8:00 odpaliłam laptop, skrzynka zawalona mailami od jednego klienta, który pisał przez całe święta… w planach miałam do roboty cos innego a teraz siedzę i się wkurzam nad tymi jego mailami. Nienawidzę tej pracy i tylko potencjalna ciąża mnie tam trzyma 😬

Byłam rano na becie jak @Owca91, zobaczymy czy urosło… wczoraj tak mnie bolało z tej strony z której miałam owulację, że już sobie uroiłam wszystko.

Święta mam wrażenie że minęły w oka mgnieniu, a jednoczenie mam wrażenie że były dłuższe przez to, że wigilia wypadła w niedzielę. Raptem przeżyć 3 dni i znowu weekend.
W jakiej branży pracujesz?

Hej, mam nadzieję że święta minęły Wam pozytywnie. Wpadłam na 1 stronę żeby gratulować, ale widzę jakieś braki i niepouzupełniane dni, co to się dzieje?

Hej, mam nadzieję że święta minęły Wam pozytywnie. Wpadłam na 1 stronę żeby gratulować, ale widzę jakieś braki i niepouzupełniane dni, co to się dzieje?
do świąt wszystko jest uzupełnione. Były święta więc założycielka wątku uzupełni jak będzie miała chwilkę czasu :)

No i wracam do Was kochane. Póki co zostaję na ławeczce i raczej dość długo na niej posiedzę. Muszę porozmawiać z mężem, przemyśleć, porobić badania. Ale już wiem czego się łapać, zacznę od trombofilii a potem zobaczymy. Kochane, czy po 3 poronieniach trombofilia przysługuje mi już na refundację NFZ? Wiecie może?

reklama
No i wracam do Was kochane. Póki co zostaję na ławeczce i raczej dość długo na niej posiedzę. Muszę porozmawiać z mężem, przemyśleć, porobić badania. Ale już wiem czego się łapać, zacznę od trombofilii a potem zobaczymy. Kochane, czy po 3 poronieniach trombofilia przysługuje mi już na refundację NFZ? Wiecie może?

🫂🫂🫂

Do góry