reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

U nas też w rozjazdach 🙈 jak co roku 🤷 ale w obu domach bardzo ciepła atmosfera 🙂. Wczoraj chwilę byliśmy na górze w towarzystwie dziadków, teściów i wujostwa....no mam wrażenie, że już nie mają o czym rozmawiać 🤷 szybko się zwinęliśmy...

U nas też ciepła atmosfera była ale jakoś psychicznie mnie zmęczyły te święta przez jazdy. Bo do moich rodziców jechaliśmy 24 grudnia, 26 grudnia już wracaliśmy i po drodze zajezdzalismy do rodziców niemeza. Do tego wczoraj była taka okropna pogoda do jazdy, że siedziałam spięta jak struna chociaż wiem, że mój dobrze jeździ. No ale głowa swoje a ciało swoje 🙈 Na szczęście teraz mamy wolne do 3 stycznia więc nieco odpoczniemy u siebie. Do tego na sylwestra do nas tylko dwójka znajomych przychodzi, wiec za wiele do ogarniania nie ma 🤞

reklama
Cześć wam! Ja o 8:00 odpaliłam laptop, skrzynka zawalona mailami od jednego klienta, który pisał przez całe święta… w planach miałam do roboty cos innego a teraz siedzę i się wkurzam nad tymi jego mailami. Nienawidzę tej pracy i tylko potencjalna ciąża mnie tam trzyma 😬

Byłam rano na becie jak @Owca91, zobaczymy czy urosło… wczoraj tak mnie bolało z tej strony z której miałam owulację, że już sobie uroiłam wszystko.

Święta mam wrażenie że minęły w oka mgnieniu, a jednoczenie mam wrażenie że były dłuższe przez to, że wigilia wypadła w niedzielę. Raptem przeżyć 3 dni i znowu weekend.
W jakiej branży pracujesz?

Hej, mam nadzieję że święta minęły Wam pozytywnie. Wpadłam na 1 stronę żeby gratulować, ale widzę jakieś braki i niepouzupełniane dni, co to się dzieje?

Hej, mam nadzieję że święta minęły Wam pozytywnie. Wpadłam na 1 stronę żeby gratulować, ale widzę jakieś braki i niepouzupełniane dni, co to się dzieje?
do świąt wszystko jest uzupełnione. Były święta więc założycielka wątku uzupełni jak będzie miała chwilkę czasu :)

No i wracam do Was kochane. Póki co zostaję na ławeczce i raczej dość długo na niej posiedzę. Muszę porozmawiać z mężem, przemyśleć, porobić badania. Ale już wiem czego się łapać, zacznę od trombofilii a potem zobaczymy. Kochane, czy po 3 poronieniach trombofilia przysługuje mi już na refundację NFZ? Wiecie może?

reklama
No i wracam do Was kochane. Póki co zostaję na ławeczce i raczej dość długo na niej posiedzę. Muszę porozmawiać z mężem, przemyśleć, porobić badania. Ale już wiem czego się łapać, zacznę od trombofilii a potem zobaczymy. Kochane, czy po 3 poronieniach trombofilia przysługuje mi już na refundację NFZ? Wiecie może?

🫂🫂🫂

Do góry