Lilli2
Fanka BB :)
Za to następny cykl będzie Wasz!Widzę, że mamy w tym cyklu bardzo podobną sytuację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za to następny cykl będzie Wasz!Widzę, że mamy w tym cyklu bardzo podobną sytuację
Przykro mi daje na ławeczkę na razie w tej sytuacjiMiałam się zapisywać na 14.12 ale właśnie wyszłam od gina i niestety odpadam w tym cyklu nie ma żadnego pęcherzyka natomiast jest torbiel na ponad 4cm jestem w 12dc więc już szanse żadne. Popłakałam się tam w gabinecie i teraz siedzę w aucie i płacze. Przepisał mi czopki i hydroxyzine na uspokojenie i zobaczymy za 2 tygodnie na wizycie co dalej.
No już mam ochotę pogonić i powiedzieć, że miejsce się skończyło na ławeczce Nika, ławeczka?Też chętnie zapisalabym się na ławeczke ale nie wiem czy nas zaraz ktoś za to nie pogoni
Masz gościa honorowegoWłaśnie zdałam sobie sprawę, że nie przemyślałam za dobrze mojej strategii wyboru dat betowania
Wpisuje ławeczkę tymczasowoJa się zapisze jak mnie okres zaszczyci także muszę poczekać
Mam lepszą propozycję - jak się okaże przed 12.12, że jesteś w ciąży, wizytę u tego magika, oddasz miJa poproszę na 10 a.moze pojadę do kliniki potwierdzić ciążę
chciałabym ławeczkę bo i tak nigdy nie testuje ale już nie będę robić kaszany na Twoim wątku . Możesz mnie proszę wpisać na 22.12 bo flow mówi że to dni okresowePrzykro mi daje na ławeczkę na razie w tej sytuacji
No już mam ochotę pogonić i powiedzieć, że miejsce się skończyło na ławeczce Nika, ławeczka?
Masz gościa honorowego
Wpisuje ławeczkę tymczasowo
Pewnie, że przepisze! W zasadzie każdy ginekolog, a nawet lekarz rodzinny powinien przepisać ją bez problemu - mi wypisał ją przypadkowy lekarz, do którego poszłam, bo miał wolny termin, gdy mój był akurat na urlopie@wrobelmm Jeśli mój gin przepisze mi heparynę to oddam z miłą chęcią