U
użytkowniczka Co
Gość
Ale dzisiaj okropna pogoda. Ciemno tak, że muszę siedzieć z włączonym światłem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dzisiaj okropna pogoda. Ciemno tak, że muszę siedzieć z włączonym światłem
Ja już się przyzwyczaiłam, że od rana na home office bez włączonej lampki się nie obędzieAle dzisiaj okropna pogoda. Ciemno tak, że muszę siedzieć z włączonym światłem
Widać widaćWydaje mi się, że będzie dobrze, na żywo te niby kreseczki mają taki różowawy odcień
Ten progesteron to Ty masz taki ciążowyZrobiłam progesteron słujchajcie
Zobacz załącznik 1596359
I chyba owulka była całkiem ładna. Z resztą jak zawsze. I co z tego.
ale beta tak nieciażowaTen progesteron to Ty masz taki ciążowy
Tego jeszcze nie wiesz a progesteron tam ładnie ciśnie...może coś z tego będzie a jak nie to obstawiam, że coś się kopie na etapie zagnieżdżania myślałaś, żeby łyknąć acard ?Nie, nie cionsz
teraz to juz chyba bez sensu. tak od teraz zacyznaćTego jeszcze nie wiesz a progesteron tam ładnie ciśnie...może coś z tego będzie a jak nie to obstawiam, że coś się kopie na etapie zagnieżdżania myślałaś, żeby łyknąć acard ?
Czy ja wiem to zależy co akurat się dzieje w Twoim organizmie u niektórych kobiet w związku z wynikami podaje się acard ok pierwszych prenatalnych. Chyba chodziło o ryzyko stanu przwdrzucawkowego. Jeśli nie teraz to może warto spróbować następnym razem . Ja wiem, że leczenie na własną rękę to trochę lipa ale ja coraz bardziej mam wrażenie, że lekarze lubią nas długo trzymać i tak sobie w tym grzebać. Dla nich dwie wizyty, dla nas kolejny miesiącteraz to juz chyba bez sensu. tak od teraz zacyznać