reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dalej nie mam tego okresu. Naczytałam się o późnych implantacjach. Idę się rozpędzić i pie dolnąć głową w mur.

Widzę, że niezbadane są wyroki naszych grudniowych cykli 😵‍💫
Badasz, sikasz, mierzysz, sprawdzasz a potem i tak wiadomo, że nic nie wiadomo i dzieją się cuda na kiju 🥴 jak nie urok to chujocienie 🤯

Dalej nie mam tego okresu. Naczytałam się o późnych implantacjach. Idę się rozpędzić i pie dolnąć głową w mur.
Pregnancy Test Omg GIF by Scary Mommy

Miałam ochotę się dziś rozpędzić i walnąć w ścianę. Znajoma opowiada jak to ma problem z zajściem w ciążę. Zrobiłam już wszystkie badania, jest dobrze i się nie udaje. Skoro sama zaczęła, to chciałam coś podpowiedzieć. No więc wszystkie badania to morfologia, cytologia i tarczyca. Nie do końca wie co to owulacja, ale ją ma bo tak pokazuje aplikacja. Mąż zdrowy bo ciągle mu staje i ma ochotę na seks... Kobieta lat 27 czy coś koło tego....

reklama
Miałam ochotę się dziś rozpędzić i walnąć w ścianę. Znajoma opowiada jak to ma problem z zajściem w ciążę. Zrobiłam już wszystkie badania, jest dobrze i się nie udaje. Skoro sama zaczęła, to chciałam coś podpowiedzieć. No więc wszystkie badania to morfologia, cytologia i tarczyca. Nie do końca wie co to owulacja, ale ją ma bo tak pokazuje aplikacja. Mąż zdrowy bo ciągle mu staje i ma ochotę na seks... Kobieta lat 27 czy coś koło tego....
Nie zaprosiłaś jej tu? 😂

Do góry