reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

U mnie ziemniaki i pierogi 🤣
A jak mrozisz pierogi? 😁 Surowe czy podgotowane?
I potem zamrożone na wrzątek? 😁
Moja mama się upiera żeby pierogi robic w wigilię, bo mrożone to już niedobre 😞
Surowe, nie gotujemy. ALE PRO TIP: układamy pierogi na deskach i podmrażamy czyli na tych deskach wkładamy na 30/40 minut do zamrażalki i takie podmrożone do woreczków. W tedy się nie sklejają i nie pękają podczas gotowania :) są tak samo dobre jak w dzień zrobienia, a nawet lepsze :D

reklama
Cześć dziewczyny, czy nie jestem już za późno żeby się wpisać na testowanie na 21.12? Dopiero znalazłam to forum i fajnie byłoby pogadać z kimś kto też czeka na bejbika, bo mój mąż już mnie słuchać nie może :p
Cześć, rozgość się, oby nie na długo :) w razie pytań śmiało zadawaj - jak zauważyłaś gadamy tutaj o wszystkim, nie tylko o staraniach. Zapoznaj się tylko z pierwszą stroną.
Jeżeli możesz to napisz krótko o sobie; jak długo się staracie itp.
Wpisuje na 21.12 - oby był szczęśliwy

Surowe, nie gotujemy. ALE PRO TIP: układamy pierogi na deskach i podmrażamy czyli na tych deskach wkładamy na 30/40 minut do zamrażalki i takie podmrożone do woreczków. W tedy się nie sklejają i nie pękają podczas gotowania :) są tak samo dobre jak w dzień zrobienia, a nawet lepsze :D

O przed chwilą taki tip widziałam na insta u Gosi z Australii 😁 Ja jak już robię pierogi to na świeżo i od razu gotuje. A jak kupuje to już są zamrożone 😂

Jesli u Ciebie makówki oznacza kluski z makiem i miodem, to tak! Absolutnie, zawsze, wielką miskę ❤️
Nie nie. Bułka z makiem i mlekiem
9808922fe240d27ccc4edd81faa7043f.jpg

Ja się przyszłam trochę poużalać...
Mój mąż to dobry chłop. Ale nie lubi świąt. I mam wrażenie że stara mi się to pokazywać na każdym kroku. Przed chwilą pękłam jak usłyszałam kiedy mówi do dzieci które powiedziały że nie mogą doczekać się świąt a on na to ze nie może się doczekać sylwestra bo wtedy będzie już wreszcie po świętach. Więc mu mówię czy zdaje sobie sprawę że sprawia mi przykrość. Coś pomarudził, na koniec powiedział chcesz sobie święta lubić to sobie Lub i poszedł do garażu 🙄

Ja się przyszłam trochę poużalać...
Mój mąż to dobry chłop. Ale nie lubi świąt. I mam wrażenie że stara mi się to pokazywać na każdym kroku. Przed chwilą pękłam jak usłyszałam kiedy mówi do dzieci które powiedziały że nie mogą doczekać się świąt a on na to ze nie może się doczekać sylwestra bo wtedy będzie już wreszcie po świętach. Więc mu mówię czy zdaje sobie sprawę że sprawia mi przykrość. Coś pomarudził, na koniec powiedział chcesz sobie święta lubić to sobie Lub i poszedł do garażu 🙄
zawsze tak czy to tak w tym roku?

reklama
Do góry