spekoppar_
Fanka BB :)
Robię testy owu. I od 3 dni zamiast ciemnieć, bo bliżej przewidywanej owulacji to one są jaśniejsze. Macie też też, a później pik się pojawia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj wśród nas. Obyś nie musiała zostać na długoWitam was Dziś postanowiłam w końcu napisać, bo sama chyba ześfisiuje. Dziś 12 dzień po Ovitrelle, test sikany był negatywny dziś rano. Ale nie tracę nadziei, zważywszy że kiedyś test wyszedł mi dopiero 16 dni po Ovi. Dziś coś tam pobolewało, więc nie wiem czy to dobrze czy to źle. Zostało mi czekać.
Dziękujeprosze
Część, super Cię znów widziećHej dziewczyny, wiem że trochę mnie tu nie było ale jakoś sił mi totalnie braklo po tych trzech pustych cyklach ale w końcu wychodzi słoneczko. W sobotę pęcherzyk dominujący 16mm a dzisiaj piękne ciemne testy owu więc by się zgadzało. Mam nadzieję że w niedzielę owu się potwierdzi na monitoringu jeśli mogę się jeszcze zapisać na testowanie to poproszę na 29.12. mam nadzieję że koniec roku będzie dla mnie szczęśliwy
dziękuję, mam nadzieje ze uda mi się was czytać w miarę na bieżąco. A dla porównania wrzucam testy domowe laboratorium i horien... Horien to tragedia.Część, super Cię znów widzieć
U mnie byka tak sama różnica i już tylko DL używam.dziękuję, mam nadzieje ze uda mi się was czytać w miarę na bieżąco. A dla porównania wrzucam testy domowe laboratorium i horien... Horien to tragedia.
ja mało używam testów bo przy PCOS to potrafią wychodzić zakłamane ale miałam akurat dwa DL w domu i kilkanaście horienow ale horieny pójdą w śmietnik bo to nie ma sensuU mnie byka tak sama różnica i już tylko DL używam.