reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem 😎 zaraz zaczynam odświeżanie, chciałam dopłacić do trybu cito ale powiedziała, że przy becie to będzie różnica subtelna bo dwóch laborantów musi potwierdzić także pewnie koło 14 wszystko się wyjaśni 🫢🫣
Trzymamy mocno kciuki 🤞🤞 niecierpliwe czekamy na 14 😁

reklama
tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem 😎 zaraz zaczynam odświeżanie, chciałam dopłacić do trybu cito ale powiedziała, że przy becie to będzie różnica subtelna bo dwóch laborantów musi potwierdzić także pewnie koło 14 wszystko się wyjaśni 🫢🫣
czekamy niecierpliwie 🙃

A tak całkiem serio dziewczyny to przy takiej ilości zamawianych testów, magnezów, leków itp zawsze warto sprawdzać strony jak letyshops czy payback.
Na letyshops jest ALAB i za zamówienie badań macie cashback. Ja za jakiś pakiet dostałam zwrotu 15 zł. Na Payback zbieram punkty z allegro itp i już nie raz odebrałam bon na 50/100/150 zł do allegro :)
Zawsze coś!

Ostatnia edycja:
A tak całkiem serio dziewczyny to przy takiej ilości zamawianych testów, magnezów, leków itp zawsze warto sprawdzać strony jak letyshops czy payback.
Na letyshops jest ALAB i za zamówienie badań macie cashback. Ja za jakiś pakiet dostałam zwrotu 15 zł. Na Payback zbieram pusty z allegro itp i już nie raz odebrałam bon na 50/100/150 zł do allegro :)
Zawsze coś!
Potwierdzam. I czasami są promki, nawet do 25% paybacku wskakuje ;) Nie żeby coś, ale aktualnie na stronie easytoys jest 22% (zabawki dla dorosłych) 🤡🤡

@Kitsune słońce, jak się czujesz? jak sytuacja?
Odebrałam przed godziną wynik bety 5893,2 czyli minimalnie wzrosła (2 tyś. w ciągu tygodnia) Czuję się dobrze, bąbel rośnie - ma już ponad 8mm :) Jedynym problemem są plamienia, ale podobno przy luteinie mogą się zdarzać

reklama
@aurii_orelii też jestem bardzo ciekawa co z tymi stopami, co blokują macice 😮 po czym to stwierdziła i co trzeba zrobić żeby ją odblokować? 😮
I jakie jest wytłumaczenie tego picia przez słomkę? 🤔
Ja ogólnie miałam zablokowaną całą lewą nogę aż po macicę.I zawsze zaczynala od stóp. A robiąc uciski na macicę czułam jakby krew dolarywała do ścierpniętej nogi od miednicy 😏 problem mój pojawił się przez zakładanie nogi na nogę i siedzenie przed kompem na lewej nodze pod pupą 😁

Co do salonki to ona mi to tłumaczyła ale już nie pamiętam bo ona tyle gada, że nie wyłapuje wszystkiego 😁 kazała pić to piję

Do góry