reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem 😎 zaraz zaczynam odświeżanie, chciałam dopłacić do trybu cito ale powiedziała, że przy becie to będzie różnica subtelna bo dwóch laborantów musi potwierdzić także pewnie koło 14 wszystko się wyjaśni 🫢🫣
Trzymamy mocno kciuki 🤞🤞 niecierpliwe czekamy na 14 😁

reklama
tak jest! punkt 7:00 już było po pobraniu bo dziś moja ulubiona pracownica punktu była - nie dość, że punktualna nawet nad wyrost (otwiera kilka minut przed 7:00), sama rejestruje i pobiera to jeszcze robi to mega delikatnie i wbija się za pierwszym strzałem 😎 zaraz zaczynam odświeżanie, chciałam dopłacić do trybu cito ale powiedziała, że przy becie to będzie różnica subtelna bo dwóch laborantów musi potwierdzić także pewnie koło 14 wszystko się wyjaśni 🫢🫣
czekamy niecierpliwie 🙃

A tak całkiem serio dziewczyny to przy takiej ilości zamawianych testów, magnezów, leków itp zawsze warto sprawdzać strony jak letyshops czy payback.
Na letyshops jest ALAB i za zamówienie badań macie cashback. Ja za jakiś pakiet dostałam zwrotu 15 zł. Na Payback zbieram punkty z allegro itp i już nie raz odebrałam bon na 50/100/150 zł do allegro :)
Zawsze coś!

Ostatnia edycja:
A tak całkiem serio dziewczyny to przy takiej ilości zamawianych testów, magnezów, leków itp zawsze warto sprawdzać strony jak letyshops czy payback.
Na letyshops jest ALAB i za zamówienie badań macie cashback. Ja za jakiś pakiet dostałam zwrotu 15 zł. Na Payback zbieram pusty z allegro itp i już nie raz odebrałam bon na 50/100/150 zł do allegro :)
Zawsze coś!
Potwierdzam. I czasami są promki, nawet do 25% paybacku wskakuje ;) Nie żeby coś, ale aktualnie na stronie easytoys jest 22% (zabawki dla dorosłych) 🤡🤡

@Kitsune słońce, jak się czujesz? jak sytuacja?
Odebrałam przed godziną wynik bety 5893,2 czyli minimalnie wzrosła (2 tyś. w ciągu tygodnia) Czuję się dobrze, bąbel rośnie - ma już ponad 8mm :) Jedynym problemem są plamienia, ale podobno przy luteinie mogą się zdarzać

reklama
@aurii_orelii też jestem bardzo ciekawa co z tymi stopami, co blokują macice 😮 po czym to stwierdziła i co trzeba zrobić żeby ją odblokować? 😮
I jakie jest wytłumaczenie tego picia przez słomkę? 🤔
Ja ogólnie miałam zablokowaną całą lewą nogę aż po macicę.I zawsze zaczynala od stóp. A robiąc uciski na macicę czułam jakby krew dolarywała do ścierpniętej nogi od miednicy 😏 problem mój pojawił się przez zakładanie nogi na nogę i siedzenie przed kompem na lewej nodze pod pupą 😁

Co do salonki to ona mi to tłumaczyła ale już nie pamiętam bo ona tyle gada, że nie wyłapuje wszystkiego 😁 kazała pić to piję

Do góry