reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
No dobrze, przepraszam i już się poprawiam 😃 rano była całkiem konkret krecha😅 beta wyszła 31,1 mIU/ml co jest spoko dla 6dpt

Oczywiście jednak mój łeb robi swoje, siknęłam teraz na kolejny i kreska jest bladziutka i ja już jestem obsrana😵‍💫 wiadomo, że te testy wchodzą jak sobie chcą i że siuśki były rozwodnione bo sikam jakoś co 1,5h ale czacha dymi🥴🫨🙄
Yeaa! Gratulacje ❤️🤞 a co do drugiej części - doskonale wiesz, że testy nie są wyznacznikiem bety i Tobie tego powtarzać nie trzeba 😉

Dobry wieczór!
U nas też roztopy- woda wszędzie, jak tylko się wejdzie w jakichś niskich butach, to mokro w moment ☹️
My póki co się trzymamy bez choróbska, faszerujemy się witaminkami 😌
Właśnie daliśmy do okien (nieumytych, oj teściowa zgorszona) świeczniki 😍
Zakupiłam na stronie, która jakis czas temu tu była polecana- flow perfumes, perfumy, bo mój juz mi się kończy i poszalałam- kupiłam 4 pełnowymiarowe perfumy i dwie próbki 😂

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny

Dziewczyny mam emocjonalny zjazd, potrzebuje ojojania. Wiem, że to mój 1CS po przerwie, a ja miałam nierealne wyobrażenia co do niego. Dzisiaj 24DC, testowanie 14.12 a ja w kościach czuje, że nic z tego cyklu.
Dodatkowo dojeżdża mnie myśl, że na 14.12 miałam termin pierwszej poronionej ciąży. Shit.
Biednaaaa :( przytulam! Nie mam żadnych słów na ukojenie Twojego bólu, mogę jedynie powiedzieć, że wiem co czujesz, bo zawód nieudanymi cyklami to moje drugie imię.
Season 10 Hug GIF by Friends

reklama
Tulę mocno!
Trzymam kciuki, żeby ten cykl dał Ci jeszcze dwie kreski 💓
A jak nie, to idziemy razem na wrześniówki i nie ma innej opcji 😎😎

Hab Dich Lieb Love GIF by ZDF

Do góry