reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

No dobrze, przepraszam i już się poprawiam 😃 rano była całkiem konkret krecha😅 beta wyszła 31,1 mIU/ml co jest spoko dla 6dpt

Oczywiście jednak mój łeb robi swoje, siknęłam teraz na kolejny i kreska jest bladziutka i ja już jestem obsrana😵‍💫 wiadomo, że te testy wchodzą jak sobie chcą i że siuśki były rozwodnione bo sikam jakoś co 1,5h ale czacha dymi🥴🫨🙄
Piękna kreska 🙂 miałam bardzo podobną przy 30 🙂 gratulacje 😍😍😍

reklama
No dobrze, przepraszam i już się poprawiam 😃 rano była całkiem konkret krecha😅 beta wyszła 31,1 mIU/ml co jest spoko dla 6dpt

Oczywiście jednak mój łeb robi swoje, siknęłam teraz na kolejny i kreska jest bladziutka i ja już jestem obsrana😵‍💫 wiadomo, że te testy wchodzą jak sobie chcą i że siuśki były rozwodnione bo sikam jakoś co 1,5h ale czacha dymi🥴🫨🙄
Wcale nie bladziutka :) jak na rozwodnione siuśki to ona jest całkiem konkretna!

Czy mamy tu fanow serialu friends? Chciałam się dowiedzieć, czy jestem jedyną osobą na ziemi, dla której scena z Monicą i "seven" nie jest śmieszna tylko cringe as hell? I zwykle ją przwijam? :D
Season 4 Monica GIF by Friends

o tym mówisz? :D

Piękna krecha i beta też już fajana 😍🤞🏻

Czyżby wszystkie już zajęte grudniowymi przedświątecznymi obowiązkami? 😄 Czy trzonują? Ty już masz z głowy robienie bobasa w tym miesiącu, to masz czas, ja dopiero okres skończyłam więc póki co tez spokój 😅
To kiedy działamy ? Ja widzę, że tu się szykuje pokaźne grono na "pracowity" weekend 😂

to jest poranna 🥲 teraz wyszła taka
aa okay. No jest bladziutka, ale sama wiesz, że a) w rozwodnionym moczu będzie niższe stężenie hormonu więc automatycznie wyjdzie słabsza kreska b) testy różnie się wybarwiają i c) po trzecie testem nie kontrolujemy bety :)
Pomyśl czy sikanie na testy w ciągu dnia Ci pomaga czy wręcz odwrotnie bardziej nakręca. Jeżeli to drugie to postarałabym się nie sikać na testy w ciągu dnia. Jeżeli robisz to for fun - droga wolna :)

reklama
aa okay. No jest bladziutka, ale sama wiesz, że a) w rozwodnionym moczu będzie niższe stężenie hormonu więc automatycznie wyjdzie słabsza kreska b) testy różnie się wybarwiają i c) po trzecie testem nie kontrolujemy bety :)
Pomyśl czy sikanie na testy w ciągu dnia Ci pomaga czy wręcz odwrotnie bardziej nakręca. Jeżeli to drugie to postarałabym się nie sikać na testy w ciągu dnia. Jeżeli robisz to for fun - droga wolna :)
no taki średni mam z tego fun więc chyba jednak przestanę 🫣

Do góry