Mademoiselle_Nika
Moderator
Wiedziałam kogo zapytać Będę wdzięczna za przepisO to muszę do siostry pisać bo jej mąż podobno pyszną robi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedziałam kogo zapytać Będę wdzięczna za przepisO to muszę do siostry pisać bo jej mąż podobno pyszną robi.
Leć!Wczoraj w 5dpt na teście biel bieli, dziś w 6dpt widzę cień cienia cienia. Nie wytrzymam chyba i polecę jeszcze dziś na betę.
Zobacz załącznik 1594164
organizm się osłabia przed implantacją ;DElo w poniedziałek!
Ale szybko się śnieg roztapia...
a do mojego gradła bolącego doszło ciągłę kichanie! Chyba sobie zażyczę dodatkowy home office z tego tytułu
Miłego dnia!
W dniu badania wzięłam urlop, a na drugi dzień normalnie poszłam do pracy. Po badaniu też wracałam do domu sama autem, choć z pół godzinki musiałam w poczekalni posiedzieć i wrócić do siebieJa dzisiaj w nocy obudziłam się z ogromnym bólem brzucha, nie wiem czy się czyms nie zatrułam, ale myślałam że na się pojadę. Z tego bólu pomimo brania lametty nasiliły mi się plamienia, a myślałam że już dzisiaj się skończą. Mam tylko nadzieję że do wizyty w czwartek ustaną.
Czy jak miałyście robione badania drożności jajowodów prywatnie to po tym badaniu miałyście jakieś L4, czy normalnie można iść do pracy ?
Ja zdążyłam zwalczyć jelitowkę teraz kolejna choroba - masakra.Ja ledwo wyszłam tydzień temu z jakiegoś przeziębienia i dzisiaj znów gardło siadło dramat
Ja też raczej się trzymam i tylko momentami jestem bardziej (nosem) pociągającaJa tam się trzymam
Współczuję bóluJa dzisiaj w nocy obudziłam się z ogromnym bólem brzucha, nie wiem czy się czyms nie zatrułam, ale myślałam że na się pojadę. Z tego bólu pomimo brania lametty nasiliły mi się plamienia, a myślałam że już dzisiaj się skończą. Mam tylko nadzieję że do wizyty w czwartek ustaną.
Czy jak miałyście robione badania drożności jajowodów prywatnie to po tym badaniu miałyście jakieś L4, czy normalnie można iść do pracy ?
To musi być cionsza co Wy na to, że rozkręca mi się jakaś ? Wirus czy też cionsz?