reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Przesyłam dużo wirusów ciążowych [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Będzie dobrze, każda z nas zobaczy [emoji3498] kreski i przytuli maluszka.. [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziekuje, Lisa [emoji8] oby predzej niz pozniej. Dobrze, ze teraz ten swiateczny czas, w moim przypadku urlop za pasem, chociaz tyle na oslode

Pozytywnie trzeba myśleć..
No jedyne to mi przychodzi do głowy to opóźniona owulka i teraz to plamienie implantacyjne no chyba że plamienie owulacyjne... Juz nie wiem jak to analizować. Jak na złość nie zaznaczałam po domniemanej owulacji serduszek i teraz pamięć mnie zawodzi🤣🙈

No jedyne to mi przychodzi do głowy to opóźniona owulka i teraz to plamienie implantacyjne no chyba że plamienie owulacyjne... Juz nie wiem jak to analizować. Jak na złość nie zaznaczałam po domniemanej owulacji serduszek i teraz pamięć mnie zawodzi🤣🙈
Czekamy, wszystko się wyjaśni..

Nie płaczemy, coś Ty. [emoji8] przyjdzie i pora na nas, zobaczysz, my same musimy w to mocno wierzyć i na pewno w końcu się uda. Pozytywne nastawienie to klucz w tych sprawach,jestem o tym przekonana. [emoji8]
Naprawde bylam pozytywnie nastawiona. Nadal jakas iskierka sie tli, ale nie chce sobie robic nadziei. Nie czuje sie jakbym miala dostac okresu, ale mam nadzieje, ze jesli ma przyjsc, to przyjdzie o czasie

Ech... u mnie tez jedna kreska... Niby 11dpo I cos tam moze sie jeszcze ruszyc, ale bez sensu sobie robic nadzieje. Nie wiem czy bardziej zla czy smutna jestem [emoji45]
U mnie też jedna kreska wciąż... Chociaż w pierwszej ciąży pokazała mi się dopiero 13dpo, ale znowu w drugiej już widziałam 10dpo. Dopóki nie ma 🐵 jest nadzieja! Trzymaj się!

reklama
Nie jestem szczegolna fanka alkoholu, ale moze trzeba sie pocieszac, ze bedzie mozna poprobowac jakies nalewki w swieta. No i w polowie sierpnia mam zaproszenie na wesele, na ktorym nie moze mnie zabraknac [emoji846]

Do góry