reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dzień dobry 😉
@Lisa_ czekamy na wyniki i dobre wieści 🤞🤞😘
@Lily2389 myślę że beta rozwieje wątpliwości, i przyniesie pozytywne wyniki 🤞🤞
Ja dziś 14dc, testy powoli nabierają koloru 😁 więc wyczekuje na dniach owu. Staranka ruszyły, teraz przedświąteczny czas, dużo na głowie, staram się podejść na luzie, zająć się przygotowaniami do świąt. Robię testy ale staram się jakoś strasznie na nich nie skupiać. Zobaczymy co czas i 🎅 przynieśnie. 😉🤞

reklama
Cześć dziewczyny, ok. 9 idę na betę i zrobię przy okazji proga żeby wiedzieć czy jest ok..
Po 17.00 będą wyniki..
Tez się dzisiaj wybieram i właśnie myślałam nad zrobieniem progesteronu, ale się nie do końca znam? Sa jeszcze jakieś badania, które mogłyby wykryc, ze coś jest nie tak i np potrzebne sa leki?

Witam dziewczyny 😉 nowy dzień i od razu lepiej 🙂 generalnie zaczyna boleć brzuch okresowo więc chyba nic z tego w tym cyklu no ale działamy dalej 😉 przyszły cykl świąteczno-sylwestrowy na odpoczynek i spontaniczność zobaczymy co będzie 😛 trzymam kciuki za Was wszystkie 🤞😁

Kochana nie przejmuj się. Większość facetów jest zadaniowcami, oni nie roztrząsają czy zaklucie jajnika w 5dpo to jest zagnieżdżenie czy może po prostu to zbieg okoliczności. Sama widzę to po swoim mężu, też nie pyta na codzień czy coś czuję, czy się udało, kiedy termin itp jedynie jeśli idę do gina, to zawsze jest ciekawy i słucha wszystkiego co powiem. W pierwszym cyklu starań, byłam tak nakręcona, żeby o wszystkim go informować, że zauważyłam, że coś jest nie tak, że wygląda jakby nagle zmienił zdanie i przestało go interesować całe staranie. Też mnie to zabolało, szczególnie jak nastawiłam się, że przytulanki "powinny być" w konkretnych terminach, a tu nagle wyszło, że tu zasnął, tu wychodzi z kolegami [emoji849] potem przyszedł okres i zaczął mnie pocieszać i wtedy zauważyłam, że jednak mu zależy ale inaczej niż mi. I od tej pory przestałam mu nałogowo o wszystkim opowiadać, jedynie jak test owu robię to się zwykle śmieje, że "pora na test" [emoji6] i wydaje mi się, że mamy teraz "zdrowa relacje" bo chęci do seksów wróciły, działamy dosyć regularnie i póki co, wg zaleceń mojego gina, po prostu celujemy.
Także porozmawiaj z mężem ale raczej na spokojnie, żeby nie czuł, że jest potrzebny tylko do jednego [emoji6]
Mój też nigdy o nic nie pyta. Czasem od święta zapyta kiedy są płodne. Ja też mu za dużo o niczym nie opowiadam. On taki już jest. Podszedł do starań zadaniowo więc bierze witaminy i działa. On Też bardzo chce tego dziecka i tak dla niego wyglądają starania. Kiedy @ przychodzi to oczywiście pocieszy i powie, że tym razem zrobimy coś nowego lub jakos inaczej. No a później to już doskonale wie, że najlepiej zrobi jak zejdzie mi z drogi [emoji57]

Hej dziewczyny! Nie udzielam się, bo odstawiam fora ciążowe - chyba przez nie niepotrzebnie się nakręcam :) @Lisa_ , możesz oznaczyć mi małpę w tabelce, obecnie jestem w 6dc, więc kolejna szansa się zbliża. Wszystkim życzę powodzenia i pięknych 2 kresek!
Mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mogla pochwalić się swoimi :)

Hej dziewczyny! Nie udzielam się, bo odstawiam fora ciążowe - chyba przez nie niepotrzebnie się nakręcam :) @Lisa_ , możesz oznaczyć mi małpę w tabelce, obecnie jestem w 6dc, więc kolejna szansa się zbliża. Wszystkim życzę powodzenia i pięknych 2 kresek!
Mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mogla pochwalić się swoimi :)
chyba Cię rozumiem...mój jak dowiedział się, że jestem na jakimś forum uznał, że będę się niepotrzebnie nakręcać i pomimo wsparcia jakie tu panuje i każdego dobrego słowa i otuchy jednak w jakimś stopniu wzajemnie się dołujemy, nakręcamy, spisujemy coś na straty bo którejś z kolei się nie udało. i Choć korci mnie wejście tu i sprawdzenie co u dziewcznych które powinny z rana testować uznałam, że chyba lepiej będzie skupić się na czymś innym :)

Dzień dobry 😉
@Lisa_ czekamy na wyniki i dobre wieści 🤞🤞😘
@Lily2389 myślę że beta rozwieje wątpliwości, i przyniesie pozytywne wyniki 🤞🤞
Ja dziś 14dc, testy powoli nabierają koloru 😁 więc wyczekuje na dniach owu. Staranka ruszyły, teraz przedświąteczny czas, dużo na głowie, staram się podejść na luzie, zająć się przygotowaniami do świąt. Robię testy ale staram się jakoś strasznie na nich nie skupiać. Zobaczymy co czas i 🎅 przynieśnie. 😉🤞
Właśnie byłam na badaniach, wyniki po 16, jak będą to dam znać i zrobiłam dodatkowo progesteron ☺️

reklama
Wiecie co, napisałam mu wszystko co czuje na whats upie.. Pewnie jakbyśmy zaczeli rozmawiać wybuchłabym płaczem albo bym krzyczała a tak ma czas na przetworzenie tego i jak wrócimy z pracy to pewnie porozmawiamy... 🥺

Ostatnia edycja:
Do góry