reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

U mnie Od wczoraj zaczęły się starania- 4 cs , 6 dc. Stwierdziłam ze w tym miesiącu bardziej wyluzuje , mam tylko 7 testow owu i je wykorzystam nie kupuje nowych :) od soboty zaczynajq się dni płodne:) bede robić jeden dziennie żeby je wykorzystać 😁

reklama
@Lisa_ muszę Cię prosić o zmianę daty testowania, owu przesunięta bo pęcherzykom się nie śpieszyło urosnąć🙃 z 12.12. na 16.12. poproszę

Słuchajcie nie wiem co moja przeglądarka chce mi powiedzieć ale wyświetlają mi się reklamy Lidla i body niemowlęce, niech to będzie dobry znak w 1dpo ✊😁
Oo mi reklamy na facebooku pokazują ciuchy dla ciężarnych i koszulki dla mamusi i tatusia 😂

reklama
Do góry