reklama
monnkej
Fanka BB :)
Hejkamozna sobie u was przycupnac ?
![]()
Jak najbardziej
Zaczęliśmy jakoś od początku wakacji. Na sam początek czerwca. Tak naprawdę już niedziela jest wiec wypada 16dc. Cykle regularne zazwyczaj 28dni (czasami 28-30).Jak najbardziejile się starasz? na jakim etapie cyklu jesteś?
@ powinnam dostać 4-6.12 z naciskiem na 5.12
Wybaczcie, ze nie przeczytam całego wątku ale i tak nie ogarnęłabym wszystkich informacji.
![Woman shrugging: medium-light skin tone :woman_shrugging_tone2: 🤷🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fc-2640.png)
Hej hej dziewczyny. Mam pytanie do was. [emoji4]
Otóż robię testy owu , według kalendarzyka powinna być za 3 dni , ale według testów , hmm niekoniecznie. Są strasznie blade, można powiedzieć że nawet tej drugiej kreski nie widać [emoji848] jak myśli może być tak że cykl będzie weź owulacyjny ? W poprzednich cyklach jednak przed owu te testy były bardziej wyraźne i mogłam wywnioskować, że owu się zbliża, ale teraz już.sama nie wiem. Miała któraś z Was tak że takie testy, A owu była jednak w terminie ? I w końcu pojawił się pik ?
Pojedynczy test jest z wczoraj godz 22
Otóż robię testy owu , według kalendarzyka powinna być za 3 dni , ale według testów , hmm niekoniecznie. Są strasznie blade, można powiedzieć że nawet tej drugiej kreski nie widać [emoji848] jak myśli może być tak że cykl będzie weź owulacyjny ? W poprzednich cyklach jednak przed owu te testy były bardziej wyraźne i mogłam wywnioskować, że owu się zbliża, ale teraz już.sama nie wiem. Miała któraś z Was tak że takie testy, A owu była jednak w terminie ? I w końcu pojawił się pik ?
Pojedynczy test jest z wczoraj godz 22
coca
Hej hej dziewczyny. Mam pytanie do was. [emoji4]
Pojedynczy test jest z wczoraj godz 22 Zobacz załącznik 1204770Zobacz załącznik 1204771
Przy tak długich cyklach owu może być później [emoji2368] (rozumiem, ze robisz je cały cykl?)
I owszem, zdarzają się cykle bezowulacyjne nawet u zdrowych kobiet.
Moje cykle są 32 dniowe co do godziny [emoji23]A tylko we wrześniu robiłam je cały cykl czyli do października
Przy tak długich cyklach owu może być później [emoji2368] (rozumiem, ze robisz je cały cykl?)
I owszem, zdarzają się cykle bezowulacyjne nawet u zdrowych kobiet.
AniaL92
HeraUnique
Hej hejHejkamozna sobie u was przycupnac ?
![]()
![Upside-down face :upside_down: 🙃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f643.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
coca
Moje cykle są 32 dniowe co do godziny [emoji23]A tylko we wrześniu robiłam je cały cykl czyli do października
U mnie przy 29 dniowych cyklach owu jest 17dc. Jest mnóstwo czynników mogących wpłynąć na przesunięcie owu. Ja w ubiegłym cyklu miałam owu w 24dc [emoji2368] wszystko może się zdarzyć.
reklama
Rozumiem w takim razie dziękuję za odpowiedź [emoji8] pozostaje mi cierpliwie czekaj jak potoczą się sprawy [emoji4]
U mnie przy 29 dniowych cyklach owu jest 17dc. Jest mnóstwo czynników mogących wpłynąć na przesunięcie owu. Ja w ubiegłym cyklu miałam owu w 24dc [emoji2368] wszystko może się zdarzyć.