Życzę ci tegoPierwsze. I mam nadzieje, ze następne juz w większym gronie.
reklama
C
czar121
Gość
Ojeeeej bardzo dziekuje. Ja juz życzyłam wszystkim, ale moge tak codziennie od nowa, życzyc każdej tu z Was, Nas, Tobie sobie dwóch pięknych kresek, wyraźnego usg i żywych zdrowych ciążŻyczę ci tego
Tak właśnie święta to magiczny czas. Szkoda że nie zawsze te marzenia od razu się spełniają..ale jak to mówią nadzieją trzeba żyćOjeeeej bardzo dziekuje. Ja juz życzyłam wszystkim, ale moge tak codziennie od nowa, życzyc każdej tu z Was, Nas, Tobie sobie dwóch pięknych kresek, wyraźnego usg i żywych zdrowych ciąż
C
czar121
Gość
Jeśli nie grudzień, to oby nowy rok pomógł nam spełnić marzenia.Tak właśnie święta to magiczny czas. Szkoda że nie zawsze te marzenia od razu się spełniają..ale jak to mówią nadzieją trzeba żyć
To będą moje drugie święta bez dwóch kresek. Rok temu w wigilie byłam pewna ze jestem w ciąży, bo @się spóźniała, prawie zasnęłam przy stole, spałabym non stop, a pasek od sukienki stał się za ciasny tydzień później przyszła @ i doopa.Cześć dziewczyny czytam ten wątek od czasu do czasu. Sama mam nadzieję że u mnie na te święta będą wymarzone dwie kreseczki. Na razie 27 dzień cyklu i jestem trochę nerwowa i nastrój jest do kitu. To moje trzecie święta gdzie liczę na dwie kreseczki. A u was które?
Dokładnie nowy rok ,nowa nadzieja.Jeśli nie grudzień, to oby nowy rok pomógł nam spełnić marzenia.
Właśnie gdy się spóźnia człowiek żyje nadzieję że może się udało a po tygodniu bum... Eh to są straszne momenty.To będą moje drugie święta bez dwóch kresek. Rok temu w wigilie byłam pewna ze jestem w ciąży, bo @się spóźniała, prawie zasnęłam przy stole, spałabym non stop, a pasek od sukienki stał się za ciasny tydzień później przyszła @ i doopa.
C
czar121
Gość
Byc moze ciągle sie myśli o tym i tak psychika dziala, ze nie ma na czas. Moze gdyby tak szlo bardziej ba spontan... nie myslac,działając i na sama miesiączkę jak nie przyjdzie to byłoby inaczej.Właśnie gdy się spóźnia człowiek żyje nadzieję że może się udało a po tygodniu bum... Eh to są straszne momenty.
Każda by chciała i pewnie każda próbowała być bardziej wyluzowanym i spontanicznie to wszystko. Tylko szkoda że u większości to też zawodzi..Byc moze ciągle sie myśli o tym i tak psychika dziala, ze nie ma na czas. Moze gdyby tak szlo bardziej ba spontan... nie myslac,działając i na sama miesiączkę jak nie przyjdzie to byłoby inaczej.tylko
reklama