reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Ojeeeej bardzo dziekuje. 😊😊😊😊 Ja juz życzyłam wszystkim, ale moge tak codziennie od nowa, życzyc każdej tu z Was, Nas, Tobie sobie dwóch pięknych kresek, wyraźnego usg i żywych zdrowych ciąż 😊
Tak właśnie święta to magiczny czas. Szkoda że nie zawsze te marzenia od razu się spełniają..ale jak to mówią nadzieją trzeba żyć 🙂

Cześć dziewczyny czytam ten wątek od czasu do czasu. Sama mam nadzieję że u mnie na te święta będą wymarzone dwie kreseczki. Na razie 27 dzień cyklu i jestem trochę nerwowa i nastrój jest do kitu. To moje trzecie święta gdzie liczę na dwie kreseczki. A u was które?
To będą moje drugie święta bez dwóch kresek. Rok temu w wigilie byłam pewna ze jestem w ciąży, bo @się spóźniała, prawie zasnęłam przy stole, spałabym non stop, a pasek od sukienki stał się za ciasny 😅 tydzień później przyszła @ i doopa.

To będą moje drugie święta bez dwóch kresek. Rok temu w wigilie byłam pewna ze jestem w ciąży, bo @się spóźniała, prawie zasnęłam przy stole, spałabym non stop, a pasek od sukienki stał się za ciasny 😅 tydzień później przyszła @ i doopa.
Właśnie gdy się spóźnia człowiek żyje nadzieję że może się udało a po tygodniu bum... Eh to są straszne momenty.

Byc moze ciągle sie myśli o tym i tak psychika dziala, ze nie ma na czas. Moze gdyby tak szlo bardziej ba spontan... nie myslac,działając i na sama miesiączkę jak nie przyjdzie to byłoby inaczej.tylko
Każda by chciała i pewnie każda próbowała być bardziej wyluzowanym i spontanicznie to wszystko. Tylko szkoda że u większości to też zawodzi..

reklama
Do góry