AniaL92
Fanka BB :)
Trzymam mocnoJutro, mam stresa[emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocnoJutro, mam stresa[emoji85]
Dziewczyny zbieram się na betę. Nie będę czekać do jutra..
Super Czekam na wynik bety .Cześć dziewczyny. Zrobiłam dziś z rosmana test.
Zobacz załącznik 1212835
Też słabo widoczna.. Mam jeszcze jedną sztukę na jutro i ewentualnie jutro pójdę na betę i wtedy się wszystko wyjaśni..
Trzymam kciuki zaDziewczyny u mnie dziś termin miesiączki. @ nie ma a temp zamiast spaść poszła w górę[emoji1695][emoji1695]
Faktycznie niezłe cyrki Dziwne że to tyle dni u Ciebie trwa. Może powtórz test ?Po cichutku gratuluje. Bardzo ci kibicuje.
A ja mam wku**** sobota, niedziela i poniedzialek plamienia brazowe. Jak zwykle przed @. We wrorek rano juz bylam pewna ze sie zaczyna bo krew z rana przy dwojeczce. Potem caly dzien troche ale znow brazowo . Wczoraj rano zrobilam test po 3 min wywalilam bo stwierdzilam ze i tak nic nie ma. Caly dzien lekkie plamoenia brazowe, wieczorem rzucil mi sie w oczy ten test a tam delikatna kreska ( wiem wiem nie patrzy sie po czasie) . Po nocy tampon bez krwi, dopiero przy dwojce znow nieco krwi. Ja oszaleje. W zyciu takich cyrkow nie mialam [emoji45]
trzymam kciukiDziewczyny zbieram się na betę. Nie będę czekać do jutra..
O której wyniki będą ? Trzymam kciukiDziewczyny zbieram się na betę. Nie będę czekać do jutra..
Trzymam kciuki kochana!Jutro, mam stresa[emoji85]
Mam stres ale też myślę realnie. Od 2 cykli usilnie staram się wydłużyć sobie drugą fazę więc to równie dobrze może być to. Druga faza mogła się wydłużyć a temp dopiero zacznie spadać. Także zobaczymy, jeszcze się nie cieszę [emoji6]@Lisa_ Ja czuję, że Ty odczarujesz ten grudzień i od Twojego testu będą już same dwu-kreseczkowe [emoji3526] Po cichutku gratuluję i czekam na dobre wieści [emoji110]
@Emma28 ooo to Ty masz dzisiaj już ładny stres pewnie, dzień przed testowaniem, temp w górę, jutro chyba będzie piękny piątkowy poranek [emoji7]
Dziękuję [emoji8][emoji173]Trzymam kciuki kochana! [emoji110][emoji110][emoji110]