reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Cześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone [emoji1] Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane [emoji4]

Ja tez widze. Gratulacje [emoji178]

reklama
Cześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone 😄 Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane 😊
Gratulacje, widać druga kreseczke..
Ja chyba jutro z rana też sobie na sikam na test, a później i tak będę robić badania więc zrobię bete..

Widać leciutką drugą [emoji7] Gratulacje[emoji5]
Cześć Dziewczyny! Chwilkę mnie nie było, będę miała co nadrabiać.. Skrobiecie na wątku jak szalone [emoji1] Dzisiaj mój 9-10dpo, objawów ciążowych właściwie brak, bolą mnie piersi ale u mnie to nic nadzwyczajnego. Miałam jeszcze test z zeszłego miesiąca więc zrobiłam choć z przekonaniem, że nic nie zobaczę na nim. Jakie było moje zdziwienie gdy po minucie zobaczyłam bladą różową kreseczkę.. Wstawiam zdjęcie, czy Wy też to widzicie? Miłego dnia kochane [emoji4]

Otwieram ☃GRUDNIOWY ⛄wątek dla staraczek o piękne ⏸ kreski 💕
🎄Grudzień będzie nasz. Piękny świąteczny prezent.

Dziewczyny, które chcą znaleźć się w tabelce proszę napiszcie w komentarzu date testowania.

🎄Tabelka testujących: 🎄
1.12 CzarnaMamba21 ❌| AgaStaMom
2.12 jjm86
🐵
3.12
4.12
5.12
Aleksaaaandra
6.12 MIKOŁAJKI PaulinaMalina91 | Hanciaaq | AniaL92🐵 | Kinga_26 🐵
7.12 ania_g21🐵 | krasulka5
8.12 Gondzi_a | JakDeszcz🐵 | Kinga_89
9.12 Mecenasowa27🐵 | Marijalt | HeraUnique
10.12 Versace Bright | jotte
11.12 Emma28 | bishcopcik | blanny
12.12 Czarnakawka91 | HejHajHelol | Ewuuu | Martii89 | Lisa_
13.12 Anjaaa93
14.12 sensibile
15.12 rybciax3 | Mona.lisa
16.12 Lenka0103 | Anasta07 | Bunia49 | Mila90 | Anio0lek | Julliette
17.12 Gryfin | Aileen28 | monnkej |Gwiazdka94
18.12
19.12
20.12 O_92
21.12 MartiWa | Ania936 |Wercia29
22.12
23.12
24.12 WIGILIA Katia90 | Upadła | katia90
25.12 PIERWSZY DZIEŃ ŚWIĄT
26.12 DRUGI DZIEŃ ŚWIĄT
27.12 Rybka_33
28.12
29.12 jjm86 | Zoella
30.12 Kinga_26

31.12 SYLWESTER angeel | JakDeszcz | Mecenasowa27

Legenda:
🐵
Małpa
Pozytywny test
❌ Starania przerwane
testuję 18 grudnia :*

Dziewczyny, jestem tu nowa, przeczesałam dużo wątków, a trafiłam tu generalnie bo zakładałam temat dla znajomej z pracy a teraz sama szukam wsparcia i pomocy :)
Duuuuuużoooo tu napisałyście i choć próbowałam przeczytać wszystko - no nie da się :D
Moja sytuacja wygląda tak, że tabletki brałam 8 lat jak mus, w październiku była miesiączka z odstawienia, w listopadzie już ta normalna, przyszła jakoś 2-3 dni później niż tamte które były z odstawień ( z czego się cieszyłam bo czytałam ze po tylu latach brania okres może nie przyjśc nawet do pół roku)
No i teraz czekamy na robienie testu, może i szanse nikłe za pierwszym razem po tylu latach brania anty, ale nadzieje mam i czuje że może się udać!

Gratulacje, widać druga kreseczke..
Ja chyba jutro z rana też sobie na sikam na test, a później i tak będę robić badania więc zrobię bete..

Zaciskam kciuki za ciebie i mam nadzieje ze sie udało .

Jezeli pozwolicie to pozagladam jeszcze do was i podpatrze komu sie udalo. Ja na grudzin sie juz nie załapie ale bardzo Wam kibicuje. Oby udalo nam sie jechac do PL. Tam zrobie wszystkie badania i na 23.12 mam wizyte u swojego gin to popatrzymy coi jak. Akurat powinno wypasc okoloowulacyjnie to podpatrzy moje jajeczka.

reklama
Dziewczyny, jestem tu nowa, przeczesałam dużo wątków, a trafiłam tu generalnie bo zakładałam temat dla znajomej z pracy a teraz sama szukam wsparcia i pomocy :)
Duuuuuużoooo tu napisałyście i choć próbowałam przeczytać wszystko - no nie da się :D
Moja sytuacja wygląda tak, że tabletki brałam 8 lat jak mus, w październiku była miesiączka z odstawienia, w listopadzie już ta normalna, przyszła jakoś 2-3 dni później niż tamte które były z odstawień ( z czego się cieszyłam bo czytałam ze po tylu latach brania okres może nie przyjśc nawet do pół roku)
No i teraz czekamy na robienie testu, może i szanse nikłe za pierwszym razem po tylu latach brania anty, ale nadzieje mam i czuje że może się udać!

No to zycze aby droga do dwóch kresek była jak najkrótsza [emoji3526]

Do góry