moj dotychczasowy prowadzacy zaczal narzekac na brak czasu, wizyta z usg trwala srednio 5min, nigdy nie moglam o nic zapytac bo ciagle mu sie spieszylo postanowilam zmienic, mam nadzieje, ze podjelam sluszna decyzje
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Moim zdaniem to jest słuszna decyzja. Tu przecież nie chodzi o katar tylko o ciążę. Każda z nas oczekuje zainteresowania ze strony lekarza. Mam nadzieję, że z nowego będziesz zadowolona :-)
Dobrej nocki Ciężaróweczki
Dobrej nocki Ciężaróweczki
pytia
Na szczęście wszystko oki Najwyraźniej łożysko z powrotem przykleiło się tak, jak ma być. Przez miesiąc jeszcze muszę brać Luteinę 3 razy dziennie, dużo odpoczywać i polegiwać, no i jeszcze przez co najmniej miesiąc zakaz seksu ale wszystko jest na dobrej drodze. Rośnie zdrowo najprawdopodobniej mała dziewuszka
moniawycint
WitamHey
Ja nareszcie wiem , który to tydzień jak widać w moim podpisie 8 tydz. 4 dzień:-)
Mam USG jest świetne, jest to dzidziuś bardzo ruchliwy gdyż widziałam dzisiaj jak machał rączkami i ruszał główką!!
Ma 2.04 cm długości i jak na razie wszystko z Nim ok:-)
Termin mam na 04.12.2008 r :-)
marzycielko mam do ciebie pytanie , otóż ja 28.04.08 zrobiłam też usg i wyszło mi że jestem w 8tydz i 4 dzień. Chodzi mi o to jak to możliwe,że masz już 24tydzien bo mi lekarze mówią że nawet 21 tyg nie skończyłam więc sama już nie wiem co jest i mi powiedzieli że mam termin na 13 lub 17 grudnia . Trochę mnie to wszystko dziwi bo sama nie wiem co mam o tym myśleć.U ciebie i u mnie jest duża rozbieżność .A może masz gg to porozmawiamy, bo ja sie juz pogubiłam z tym wszystkim. Mój nr gg to10413035 proszę odezwij się,bo mam kilka pytań do ciebie. Pozdrawiam
moniawycint
Napisał marzycielka
Hey
Ja nareszcie wiem , który to tydzień jak widać w moim podpisie 8 tydz. 4 dzień
Mam USG jest świetne, jest to dzidziuś bardzo ruchliwy gdyż widziałam dzisiaj jak machał rączkami i ruszał główką!!
Ma 2.04 cm długości i jak na razie wszystko z Nim ok
Termin mam na 04.12.2008 r
Witam
marzycielko mam do ciebie pytanie , otóż ja 28.04.08 zrobiłam też usg i wyszło mi że jestem w 8tydz i 4 dzień. Chodzi mi o to jak to możliwe,że masz już 24tydzien bo mi lekarze mówią że nawet 21 tyg nie skończyłam więc sama już nie wiem co jest i mi powiedzieli że mam termin na 13 lub 17 grudnia . Trochę mnie to wszystko dziwi bo sama nie wiem co mam o tym myśleć.U ciebie i u mnie jest duża rozbieżność .A może masz gg to porozmawiamy, bo ja sie juz pogubiłam z tym wszystkim. Mój nr gg to10413035 proszę odezwij się,bo mam kilka pytań do ciebie. Pozdrawiam
Hey
Ja nareszcie wiem , który to tydzień jak widać w moim podpisie 8 tydz. 4 dzień
Ma 2.04 cm długości i jak na razie wszystko z Nim ok
Termin mam na 04.12.2008 r
Witam
M
marzycielka
Gość
Już odpisałam na twoją wiadomość:-)
reklama
pytia
Ja po wizycie wczoraj. Jak już pisałam na głównym z dzidzią wszystko oki. Rośnie bardzo ładnie i się rozwija. Nie widać nic, co mogłoby niepokoić. Termin, tak jak wg. pierwszego usg, więc wszystko się zgadza. Ginka twierdzi, że tym razem już na pewno to dziewuszka Waży ok. 1 kg. Podczas badania spała i jak ją obudziliśmy, to pogroziła nam paluszkiem, haha.
Wynika badań mam niezłe, chociaż trochę za dużo białych krwinek, ale nie na tyle, żeby trzeba sie było martwić. A na glukozę dopiero pójdę, mam nadzieję, że będzie ok, bo mi się żadna dieta nie uśmiecha.
Aha, i od zeszłej wizyty przytyłam tylko 1 kg, co mnie dziwi, bo brzuszek sporo się powiększył. Ale w sumie to podobnie jak w pierwszej ciąży, w sumie i tak mam już w plusie 10 kg.
Wynika badań mam niezłe, chociaż trochę za dużo białych krwinek, ale nie na tyle, żeby trzeba sie było martwić. A na glukozę dopiero pójdę, mam nadzieję, że będzie ok, bo mi się żadna dieta nie uśmiecha.
Aha, i od zeszłej wizyty przytyłam tylko 1 kg, co mnie dziwi, bo brzuszek sporo się powiększył. Ale w sumie to podobnie jak w pierwszej ciąży, w sumie i tak mam już w plusie 10 kg.