reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GROTA SOLNA

Dziewczyny jak najbardziej polecam grotę. Można trafić na promocję, i rzeczywiście to wychodzi wtedy znacznie taniej. A w tej najbliżej mnie dzieci do 3 lat były za darmo.

reklama
Ja tez sie wybieram do groty solnej Moja bratowa chodzi z cgłopakami na nia i mówiła ze jednym moze pomóc a innym dzieciom niestety moga zaczac chorowac :( bo kazdy organizm inaczej reaguje.
A wy juz byłyscie i jakie sa wrazenia ???

Ja byłam z córcią ( miala 5 m-cy) akurat walczyliśmy z prawie ze zapaleniem oskrzeli i tak jakos wpadłam zeby ją tam zabrać i chyba u nas zadzialało (a jeśli nie zadziałało to na pewno nie zaszkodziło) bo Liwia szybko uporala sie z choroba i od tamtego czasu nawet katarku nie miala, a często miała taki zapchany nosek. Poza tym w domu mam taką lampe solną, która zawsze w pokoju gdzie córcoa spi zapalam wieczorkiem !! Znowu sie wybieram ale jakos zebrać sie nie mogę, moze jak bedziec cieplej !!!

no właśnie miałam zapytać Was o tą lampę solną. czy to naprawde działa i jonizuje powietrze, czy to lipa? miałam juz kupic jakiś czas temu Oskarowi do pokoju, ale sama nie wiem. zreszta troche sie bałam, ze jak ja zciagnie to będzie katastrofa, bo nie mam jej za bardzo gdzie ukryc, a teraz ma taka plastikowa lampkę.
ale juz jest duzy, więc moze poza pierwszym zainteresowaniem jakoś by przetrwała.

Hej,ja tez dorzuce swoje 5 groszy.w tym tygodniu bylismy w grocie solnej 1 raz(dopiero ja otworzyli)i malemu nawet sie spodobalo,zamierzamy to robic nadal mam nadzieje,ze efekty beda...Kamil czesto choruje,i to na zap.oskrzeli to podobno ma mu pomoc,a przy okazji na skore i ogolnie lepsze samopoczucie.Tylko niewiem czy to przypadek(okaze sie nastepnym razem)ale po wizycie maly tak brykal,ze calkiem zapomnial o popoludniowym spaniu..U nas jest niedrogo za seans ja place 10 zl ,niunia ma gratis.pozdrawiamy :)

reklama
Powiedz proszę czy sa przeciwskazania aby chodzic do groty z 4-ro miesięcznym niemowlęciem. Ja znalazłam taką grote blisko mojego miejsca zamieszkania ale jak mozna sprawdzic czy rzeczywiscie w grocie jest uzupełniana zawartośc jodu.

Pozdarawiam,
Ania Jaromir

Do góry