reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla świeżo upieczonych lipcowych mamusiek ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Też byłam pewna że na czerwiec weszłam.

Asiu serdeczne gratulacje:-). Życze Wam dużo zdrówka, a Lence szybkiego przybierania na wadze.
Czytając to aż sie popłakałam ze wzruszenia:-D. Dobrze, że Lenka taka silna.

reklama
AsiaK GRATULACJE:-):-):-)Trzymam kciuki zeby malutka szybciutko nadrabiała kilogramy;)))

ale szOk :szok: czy ja na pewno nie pomyliłam wątków? :-D

Asiu WIELKIE GRATULACJE! Niech Malutka teraz nabiera ciałka i szybko wychodźcie ze szpitala :*:* dużo zdrówka dla małej Lenki :-) :*

Aż mi łzy w oczach stanęły ze wzruszenia. Asiu serdeczne gratulacje, dużo zdrówka i żebyście szybko wrócili wszyscy razem do domku :-)

Strasznie się cieszę, że z Wami wszystko w porządku!! a taka dziś chodziłam trochę poddenerwowana i myślałam o Twojej szyjce:-D życzymy z Czarusiem dużo zdrówka i sił w przybieraniu na wadze no i czekamy na zdjęcia:-)

Asiu- ogromne gratulacje, cieszę się że malutka jest silna i zdrowa!!! Trzymajcie się mocno!!

Asiu kochana gratuluję, niech malutak szybko i zdrowo rośnie, całuski dla Lenki
Jej myślałam że pomyliłam wątki, ale szok tez sie popłakałam

Asiu , dużo zdrówka dla Lenki i dla Ciebie :) !! GRATULACJE dla Ciebie i męża :) !!

no i się zaczęło ... pierwszy klocek domino właśnie poleciał ;-)

reklama
:D....Juz sie zaczęło...:D.....łooooj:D.... hihi....odliczanie rozpoczęte...
Gratulacje:D...:D..Ps Piekne imie... Moja starsza ma tak na drugie:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry