reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla świeżo upieczonych lipcowych mamusiek ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wow! Szok! Tez pomyslalam ze watki pomylilam, pomimo tego ze mam zapisanego bezposredniego linka na forum lipcówek :)
Asiu ogromne gratulacje! Duzo zdrowka dla Lenki! Sciskamy ciepło!
No to worek rozwiązany :p

reklama
Ale szok, tego się nie spodziewałam :-D Asiu serdeczne gratulacje i całuski dla córeczki :-)

Nie wierze:-) To wszystko staje się już takie realne! Gratulacje dla Asi i Lenki! :-)

Asiu gratulacje dla Ciebie i duuużo zdrowia i szczęścia dla malutkiej Lenki, trzymajcie się cieplutko

Też w pierwszym momencie pomyślałam, że weszłam w Czerwiec... ;-)
ASIAK GRATULACJE!!!

Super że wszystko dobrze poszło, że obie dobrze się czujecie! Aż się popłakałam :-) Dużo zdróweczka dla Was :-)

No to się zaczęło... ;-)

ale jaja jak berety :-D
Asiu wszystkiego dobrego dla Was
ważne że malutka zdrowa a szybko nadrobi kilogramy i wyjdziecie do domku :tak:

WOW ja również gratuluje i życzę zdrówka ,będzie na pewno wszystko dobrze,też aż się popłakałam ,ale i też uświadomiłam jak to blisko:rofl2::rofl2:

reklama
Asiu, jesteś naszą pierwszą Mamusią, teraz wszystkie będziemy się Ciebie wypytywać o dzidziusia!
Wzruszający moment niesamowicie :)

Przyznaj się Asiu, że chciałaś już w tym roku Dzień Mamy obchodzić! :-D

Dużo calusków dla Ciebie i dla małej królewny :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry