reklama
Jeśli chodzi o prezent, który będzie później pamiątką to ja polecam ramki na odcisk - super pamiątka dla mamy jak i malucha. A może znajdzie się też jakiś zestaw ciekawy na allegro czy u na jakiś pocztach np. z pluszakiem, pieluszkami czy jakimś kocykiem i właśnie ramką na odcisk.
Na allegro jest tego mnóstwo, sama zakupiłam dla mojego chrześniaka taką rameczkę: Ramka ramki na do zdjęcia zdjęć odcisk glinka ABI@ (4969835076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. piękna pamiątka na lata, a mama malucha zachwycona!
Ale też przeglądając stronę tej poczty co wstawiałaś torcik znalazłam taki kosz: Z okazji narodzin dziecka podaruj przyszłej mamie tort z pieluszek z bukietem z ubranek. co prawda miś może być kurzołapem, ale jest właśnie ten odcisk, body, czapeczka i jakieś dodatki dla maluszka. Może dla mnie nie jest to idealny prezent ze względu na to, że wszystko jest albo różowe, albo niebieskie, ale kto co lubi. A bukiecik w zestawie - śliczny.
Pewnie na każdej poczcie kwiatowej można znaleźć takie zestawy dla malucha.
Ale też przeglądając stronę tej poczty co wstawiałaś torcik znalazłam taki kosz: Z okazji narodzin dziecka podaruj przyszłej mamie tort z pieluszek z bukietem z ubranek. co prawda miś może być kurzołapem, ale jest właśnie ten odcisk, body, czapeczka i jakieś dodatki dla maluszka. Może dla mnie nie jest to idealny prezent ze względu na to, że wszystko jest albo różowe, albo niebieskie, ale kto co lubi. A bukiecik w zestawie - śliczny.
Pewnie na każdej poczcie kwiatowej można znaleźć takie zestawy dla malucha.
pewnie masz rację,że każda taka firma ma podobne oferty. Choć muszę powiedzieć,że u nich akurat zamawiałam bukiet dla babci...żółte tulipany! Dostawa na czas tak jak chciałam, a sam bukiet piękny! I jak to mówią w reklamie radość babci "bezcenna" !
Popatrz sobie na wszystkie strony poczt kwiatowych i porównaj ceny, może też któraś z nich będzie miała do zaoferowania jakiś ładny zestaw, którego żadna inna nie ma. A jeśli nic nie wpadnie Ci w oko to może warto skompletować samemu taki zestaw czy zamówić na allego. W każdym razie na pewno coś znajdziesz ciekawego
A zboczę jeszcze z tematu, zamawiałaś u nich bukiet i nie było żadnych problemów? Wszystko było zgodne z zamówieniem? Potrzebuję w niedalekim czasie zamówić jakiś bukiecik dla babci z okazji 80'tych urodzin, bo niestety nie mogę być w tym dniu z nią .
A zboczę jeszcze z tematu, zamawiałaś u nich bukiet i nie było żadnych problemów? Wszystko było zgodne z zamówieniem? Potrzebuję w niedalekim czasie zamówić jakiś bukiecik dla babci z okazji 80'tych urodzin, bo niestety nie mogę być w tym dniu z nią .
Ostatnia edycja:
Koleżanka z pracy dostała w prezencie przesyłkę z tortem z ubranek i pieluszek, bardzo starannie zrobiony i ładnie zapakowany. Świetna sprawa: efektowny, pożyteczny i pomysłowy prezent
Nie wiesz może czy taki torcik można gdzieś przez internet zamówić? Może bym zamówiła dla mojego chrześniaka taki . Super byłoby gdyby jeszcze była możliwość zamówienia gdzieś takiego tortu z imieniem dziecka.
takie torty na allegro wystawiaja.. ja robilam dla siostrzenicy sama i wyszedl rewelacja . 2paczki pampersow paczka pampersow do plywania kilka spiochow czapeczek smoczkow grzechotek pluszowy misiu imie mialam wyciete z foli samoprzylepnej wszystko zapakowane celafonem mialam 3 pietra. wyszlo okolo 150 zl. siorka narzekala tylko ze tyle pampersow musi rozwijac...
reklama
asiorreek szkoda, że nie masz jakiejś fotki Ciekawa jestem jak Ty to zrobiłaś....
Takie torciki dla maleństwa można znaleźć na bank a jakieś ciekawostki dla nieco starszych dzieci są dostępne? Oczywiście nie mówię o pieluchach dla dwulatka,ale coś alternatywnego...?
Takie torciki dla maleństwa można znaleźć na bank a jakieś ciekawostki dla nieco starszych dzieci są dostępne? Oczywiście nie mówię o pieluchach dla dwulatka,ale coś alternatywnego...?
Podziel się: