reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi!

A może jakiś torcik z zabawkami? Pieluszki, zabawki, może jakiś gadget dla malucha ( w moim przypadku dla chrześniaka z pewnością super gadgetem byłby gryzak!) asiorreek masz może zdjecie tego torcika? Jestem strasznie ciekawa jak sie prezentował.

reklama
KunigLaura czy zakup np gryzaka w internecie jest Twoim zdaniem dobrym rozwiązaniem? Nie mam pojęcia nawet o jakiś markach itp...
Więc może jakieś bardziej uniwersalne rozwiązanie?
Asiorreek też chciałabym zobaczyć fotkę :)

Chodziło mi raczej o to, że fajnie byłby zamówić taki torcik właśnie z zabawkami i jakimś gryzakiem może dla maluszka, niekoniecznie sam gryzak osobno. Ostatnio przeglądając oferty poczt kwiatowych natknęłam się własnie na takie torciki, wyglądają prześlicznie! Ciekawa jestem jak prezentują się w rzeczywistości.

Wśród moich znajomych panuje moda na dawanie spioszków dla dzieciątka, a dla mamy polecam jakiś kosmetyk do pielegnacji ciała (każda kobieta po porodzie chce szybko wrócić do formy) :) :):happy2::happy2:

DariaKwia śpioszki ok, ale najpierw trzeba się chyba z mamusią dogadać co do rozmiaru.... Kurcze, że ja też nie pomyślałam o kosmetykach dla mamuśki! Kochana dziękuję Ci bardzo!

Moja kuzynka natomiast bardziej niż ze śpioszków/ciuszków cieszy się z pampersów (ich nigdy za wiele). Najmniej natomist cieszy się z pluszaków, które z resztą nie mieszczą się jej na półce.
To fakt dla mamuśki przede wszystkim jakiś kosmetyk. Ja również zakupiłabym może jakąś ramkę na odcisk maluszka - piękna pamiątka na lata.

Jeżeli prezent ma być niespodzianką dla Mamy jak i Maluszka nie radzę kupować śpioszków, bo można nie trafić z rozmiarem (za duże jeszcze ok, ale za małe?! :/) Pieluszki zawsze na początku są mile widziane, bo ich nigdy za wiele. A Mamusia na bank ucieszy się z kompletu kosmetyków!

reklama
Do góry