reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotowanie wg Pięciu Przemian

reklama
Panta jesteś kolejną osobą, do której skany nie doszły :baffled: Pojęcia nie mam o co chodzi. One są spore, więc może z tym jest kłopot.
Napisz mi, proszę, na gadu co mam Ci konkretnie wysłać.

niee, owszem mam wiadomosci na skrzynce, ale jeszzce duzo duzo miejca... ja tez nie wiem o co chodzi :()
i jeszcze mam pytanko do doswiadczonych :) gotuje wlasnie zupke malej, i przez przypadek pominelam jeden skladnik - gorzki i przeszlam do nastepnego slodkiego! jestem na siebie wsciekla bo nie wiem czy teraz wszystko poszlo na marne? wszystko dodawalam w dobrej kolejnosci, tylko pominelam jeden. PROSZE powiedzcie ze to nie szkodzi! :(

kurcze tego sie obawialam :( czyli cale mozolne przygotowania, sterczenie w kuchni i gotowanie na marne :( ale ze mnie ofiara!

dzieki dziewczyny za pocieszenie! i za rady. gotuje wg pp juz kilka dni, malej bardzo smakuje i, o dziwo pozlazilo jej to uczulenie! dziwne bo spodziewalam sie efektow najwczesniej po miesiacu...
Ivka napisze Ci na gg o jakie skany mi chodzi, caly czas zapominam :(

reklama
Witam
wczoraj dopiero wrócilismy z weekendu majowego:-)

dla małego nagotowane miałam jedzonko i w słoiczki pozaprawiane, wiec tylko herbatki, kawke i owsianke gotowałam, więc miałam troche luuuzu;-):-D:-) no i słonka załapalismy troche, mimo, że przez 3 dni wiało :baffled: ale za to sobota i niedziela bez wiatru:-)

u nas kawka z rana tylko, zaraz po przebudzeniu, Hubek sie budzi i odrazu mówi: 'Mamusiu kawka" :-D:-) po południu jakos nie jest zainteresowany...

squomage masz jakis fajny przepisik na jagnięcinke dla dziecka:confused: czy po prostu pulpeciki zrobić:confused:

Do góry