reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
ja niedawno wstalam....ogarnelam chatke na jutro.
my tez dzis bylismy po owoce u mnie ida brzoskwinie nektarynki arbuz
larvunia a nie boisz sie ze znow nie pojdzie jak z torebkami?bo ja tam na twoim miejscu nie bralabym sie za to juz.....balabym sie poprostu

reklama
marzenko boję a jak...
i jestem mądrzejsza o doświadczenie tamto...
ale kto nie ryzykuje ten nie ma...
nei chce isc za najniższa krajową do fabryki... i wychodzić na zero finansowo po opłaceniu niani i dojazdów
a wykombinować cos muszę bo wychowawczy wiecznie trwac nei będzie... juz nam kasy brakuje na maxa.
internet ciagniemy od sasiada bo nam odcieli.... rachunki w plecy... musimy cos kombinowac

no ja wiem kobitko..ale skad kase na to wszystko z dotacji?
ja tam nie zaluje pracuje za najnizsza plus nadgodziny jeszcze za nianie place nie jest super ale juz mnie stac na cokolwiek odlozyc tez cos tam odloze i jest git..;-)
oby ci sie kochana udalo;-)

marzenko ja tu pracy nie znajde, bo nie ma.
do g-wa bym musiala dojezdzac do pracy... a dojazdy + niania to na zero wyjde albo doplacac bede musiala jeszcze do tego... juz z moim liczylam.

larvunia a jak bylas przedstawicielem. mialas fajny zarobek. wtedy starczy i na nianie i na przyjemności. a lubiłaś taką prace!

ja bym nie umiała tak jako przedstawiciel, chociaz J mnie namawial, ale ja bede szukać w zawodzie.

hejka

ja na momencik, noga mnie boli bo upadłam jak Olkę niosłam z kąpieli. Jeszcze autem jeżdżę bo mi M każe, bo mało co jeżdżę, a się na wiochę wyprowadzam i jestem padnięta. Jak ja nie cierpię jeździć autem, ale muszę :wściekła/y:.

Madziarena- no na razie jestem zadowolona, mają burdel, ale chyba jakoś to ogarnę, szczególnie w Kadrach, szok. Nie jestem jakimś tam specem troszkę nie robiłam w księgowości, ale coś tam mi trybi w głowie. Dzieciaki z M i potem z moją mamą. Olka idzie do przedszkola we wrześniu.
Lavrunia- myśl może wspólnymi siłami na coś wpadniesz, może dodasz jakieś fajne produkty Spa i nie drogie, Na necie jest pełno fajnych błotek do ciała i nie drogich. Poza tym mogłabyś połączyć to ze sprzedażą internetową. Może byś pokombinowała i próbowała jak już te mydełka do jakiś salonów odnowy sprzedawać, klientki jak mają kasę to lubią takie cudeńka. Ja kiedyś kupowałam w UK fajne zestawy SPa z pachnącymi mydełkami, jak po nich skóra pachniała, warte były wydania pieniędzy.
Pr- a może na Dworcowej spróbuj jest tam taki sklep gdzie skupują części do kompa.
Ciasteczko- no to fajnie miałaś, ja lubię Kołobrzeg, może w centrum full ludzi, ale plaże fajne i te alejki parkowe, z których widać morze, w ogóle jest przystosowany dla niepełnosprawnych i mam z wózkami.

Future nie mam plecow juz na PH sie wbijac... nie wroce do tego choc bym bardzo chciala...
teraz rozmowy sa ustawiane, kazdy pcha znajomego a ja potracilam znoajomych w tym fachu wyprowadzajac sie z g-wa. Kontakty sie pourywały...

Hej.
No Larvunia myśl myśl uciekam poczytać na tajny co tam w głowie świta :))
Ja już w pracy od 6:00 wczoraj byłam na zakupach i nic pócz bluzy nie kupiłam wrrr
;) do miłego

no hej.......

ale larvunia jest tyle ofert na przedstawiciela, ze mysle, ze cos by się znalazlo, a jakbys byla dobra, to raz dwa bys kontakty nazbierała nowe. sprytna jestes bestia ;)

co tu dziś robić? my śle nad placem zabaw w krzeszycach, bo nie ma upału, to mała wysiedzi może. zobacze.
jutro chyba pojade zrobic hbs i hiv bo musze zdążyc ;))) a i tak leki mi się kończą i muszę pojechac ;)))

reklama
Do góry