reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
łokej bo takich staroci juz nie sprzedaja na allegro.. chyba ze jeszcze jakies resztki kompa leza u babci na strychu to moze beda pasowac...
madziarena
Mamusia Amelki
Larvunia u nas mydlarnia była ale padła i się zmyła )
a ja wczoraj robiłam ogórki z kurkumą, wzięłam się za nie o 20 i do 24 robiłam hehe ciekawe jakie wyszły
a ja wczoraj robiłam ogórki z kurkumą, wzięłam się za nie o 20 i do 24 robiłam hehe ciekawe jakie wyszły
madziarena , PR no widzicie a znowu inna babeczka z którą rozmawiam pisze mi, że u niej sa dwie w małej miejscowości i prosperują bardzo dobrze.... już kilkanaście lat i nie straszna im konkurencja
dlatego głośno gdybam... ja myślę o takiej z klimatem... np na prezenty.... mydelka, w tym zwykłe dla szaraczków... sama nie wiem.
PR moj mowi ze nie ma.
dlatego głośno gdybam... ja myślę o takiej z klimatem... np na prezenty.... mydelka, w tym zwykłe dla szaraczków... sama nie wiem.
PR moj mowi ze nie ma.
Ostatnia edycja:
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a my robilismy na probe i wczoraj wieksza ilosc z pomidorami imarchewka boskie saaaammmmmmniammmmmmmm
larvunia- szkoda a buuu
dodalam przepis na te ogory jak by ktoras chciala znajde jeszcze na te z papryka bo tez sa pyszne a w chili w tym roku nie robilam bo mam jeszcze z tametgo pelno
larvunia- szkoda a buuu
dodalam przepis na te ogory jak by ktoras chciala znajde jeszcze na te z papryka bo tez sa pyszne a w chili w tym roku nie robilam bo mam jeszcze z tametgo pelno
Ostatnia edycja:
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Larvunia moze bardziej coś pod upominki. coś jak KUKARDKA w gorzowie, albo te takie z misiami sklepy. Pamiętam, ze u nas w mydlarni bylo bardzo drogo, nigdy nic tam nie kupiłam. a jak od kogoś dostałam kiedyś takie mydełko, to długo leżało, bo mi było szkoda go używać bo ładnie pachniało. a zresztą ja się nie wypowiadam, u nas musiałabyś jeszcze jakieś miejsce znależć. teraz splajtowała ta odzież z anglii widzialas?? wogole nie dziwię się, bo ci co mają samochód, to jadą gdzieś do biedry, albo netto.
ja wczoraj zrobilam takie zakupy w gorzowie, ze nie wiem kiedy pojade do krzeszyc. chyba, ze po swieże bułeczki.
kupiłam też trochę dla Antoniusza juz. jakies pieluszki, smoczki, żeby miec w razie czego.
ja wczoraj zrobilam takie zakupy w gorzowie, ze nie wiem kiedy pojade do krzeszyc. chyba, ze po swieże bułeczki.
kupiłam też trochę dla Antoniusza juz. jakies pieluszki, smoczki, żeby miec w razie czego.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
future- oo to poszalalas fajnie ze dla natka tez juz cosik masz ale niech on jeszcze posiedzi
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
larvunia- jakie uslugi??
Mysl mysl;] moze cosik wymyslisz. A moze by tak przeobki krawieckie typu skracanie wszywanie zamkow itp. do tego masz smykałke??
Mysl mysl;] moze cosik wymyslisz. A moze by tak przeobki krawieckie typu skracanie wszywanie zamkow itp. do tego masz smykałke??
reklama
C
ciasteczko
Gość
my juz po kinie
laski bo gorzow to dziura sie robi i albo sklepy splajtowaly ktore byly bardzo dlugo albo platuja te co sie na nowo otwieraja, naprawde trzeba miec niezly pomysl na biznes w tym miescie,
mydlarnia fajna sprawa ale raczej nie dla przecietnego zjadacza chleba bo ludzie to chca prawie za darmo a tak sie nie da
a wyprodukowanie mydla nie jest tanie i niektore skladiki sa kosmicze, no i nie ukrywajmy tylko nieliczni zaplaca za mydlo kilka zlotych ale pomysl fajny
sex shop otworz;-)
laski bo gorzow to dziura sie robi i albo sklepy splajtowaly ktore byly bardzo dlugo albo platuja te co sie na nowo otwieraja, naprawde trzeba miec niezly pomysl na biznes w tym miescie,
mydlarnia fajna sprawa ale raczej nie dla przecietnego zjadacza chleba bo ludzie to chca prawie za darmo a tak sie nie da
a wyprodukowanie mydla nie jest tanie i niektore skladiki sa kosmicze, no i nie ukrywajmy tylko nieliczni zaplaca za mydlo kilka zlotych ale pomysl fajny
sex shop otworz;-)
Podziel się: