reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia u nas mydlarnia była ale padła i się zmyła ;))
a ja wczoraj robiłam ogórki z kurkumą, wzięłam się za nie o 20 i do 24 robiłam :p hehe ciekawe jakie wyszły

madziarena , PR no widzicie a znowu inna babeczka z którą rozmawiam pisze mi, że u niej sa dwie w małej miejscowości i prosperują bardzo dobrze.... już kilkanaście lat i nie straszna im konkurencja :eek:
dlatego głośno gdybam... ja myślę o takiej z klimatem... np na prezenty.... mydelka, w tym zwykłe dla szaraczków... sama nie wiem.

PR moj mowi ze nie ma.

Ostatnia edycja:
a my robilismy na probe i wczoraj wieksza ilosc z pomidorami imarchewka boskie saaaammmmmmniammmmmmmm

larvunia- szkoda a buuu :(

dodalam przepis na te ogory jak by ktoras chciala:) znajde jeszcze na te z papryka bo tez sa pyszne a w chili w tym roku nie robilam bo mam jeszcze z tametgo pelno:p

Ostatnia edycja:
Larvunia moze bardziej coś pod upominki. coś jak KUKARDKA w gorzowie, albo te takie z misiami sklepy. Pamiętam, ze u nas w mydlarni bylo bardzo drogo, nigdy nic tam nie kupiłam. a jak od kogoś dostałam kiedyś takie mydełko, to długo leżało, bo mi było szkoda go używać :zawstydzona/y: bo ładnie pachniało. a zresztą ja się nie wypowiadam, u nas musiałabyś jeszcze jakieś miejsce znależć. teraz splajtowała ta odzież z anglii widzialas?? wogole nie dziwię się, bo ci co mają samochód, to jadą gdzieś do biedry, albo netto.

ja wczoraj zrobilam takie zakupy w gorzowie, ze nie wiem kiedy pojade do krzeszyc. chyba, ze po swieże bułeczki.

kupiłam też trochę dla Antoniusza juz. jakies pieluszki, smoczki, żeby miec w razie czego.

dziewczyny ja tylko głośno myślę.
Mój mówi że na babskich się nie zna sprawach i on w życiu by do takiego sklepiku nie wlazł heheheh ;-)

kurcze wolałabym usługi...

reklama
my juz po kinie
laski bo gorzow to dziura sie robi i albo sklepy splajtowaly ktore byly bardzo dlugo albo platuja te co sie na nowo otwieraja, naprawde trzeba miec niezly pomysl na biznes w tym miescie,
mydlarnia fajna sprawa ale raczej nie dla przecietnego zjadacza chleba bo ludzie to chca prawie za darmo a tak sie nie da:no:
a wyprodukowanie mydla nie jest tanie i niektore skladiki sa kosmicze, no i nie ukrywajmy tylko nieliczni zaplaca za mydlo kilka zlotych ale pomysl fajny
sex shop otworz;-):-D

Do góry